تسنیم: لیموترش منبع غنی از ویتامین C است و دیابتی ها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را فراموش کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از ویتامین C است و دیابتی ها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را فراموش کنند.
نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف لیموترش به صورت تازه گفت: در افرادی که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت مزه ترش، اسیدسیتریک و املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون کاهش می یابد و آنتی اکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگ ها و نهایتاً فعال شدن ماهیچه های عروق بدن و کاهش فشار خون می شود.
وی افزود: بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت این که منبع غنی فیبر و آنتی اکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی ندارد.استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه می شود.
این کارشناس تغذیه با تأکید بر این که در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف آب آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما، پرزهای این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتی اکسیدان باعث رسیدن فیبر نامحلول به بدن می شوند.
لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری می کند. در فصل گرما می توان آن را در کنار آب مصرف کرد، چرا که عطش روزانه را کاهش می دهد و به افزایش زمان ماندگاری آب در بدن کمک شایانی می کند.
یادگاری با اشاره به لزوم بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه می شود و همچنین در نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون در یخچال مورد نظر قرار گیرد. چرا که واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C موجود در لیمو را کاهش می دهد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از ویتامین C است و دیابتی ها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را فراموش کنند.
نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف لیموترش به صورت تازه گفت: در افرادی که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت مزه ترش، اسیدسیتریک و املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون کاهش می یابد و آنتی اکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگ ها و نهایتاً فعال شدن ماهیچه های عروق بدن و کاهش فشار خون می شود.
وی افزود: بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت این که منبع غنی فیبر و آنتی اکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی ندارد.استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه می شود.
این کارشناس تغذیه با تأکید بر این که در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف آب آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما، پرزهای این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتی اکسیدان باعث رسیدن فیبر نامحلول به بدن می شوند.
لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری می کند. در فصل گرما می توان آن را در کنار آب مصرف کرد، چرا که عطش روزانه را کاهش می دهد و به افزایش زمان ماندگاری آب در بدن کمک شایانی می کند.
یادگاری با اشاره به لزوم بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه می شود و همچنین در نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون در یخچال مورد نظر قرار گیرد. چرا که واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C موجود در لیمو را کاهش می دهد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.