روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از یک استاد دانشکده داروسازی نوشت:
زمانی كه عسل با خربزه مخلوط میشود، تركیبهای موجود در این دو ماده خوراكی با یكدیگر واكنشی نشان میدهند كه نتیجه این واكنش، به وجود آمدن یك ماده سفت و سخت است. به همین دلیل، اگر خربزه و عسل باهم مصرف شوند، سفت شدن ماده حاصل از تركیب آنها، باعث میشود هضم برای دستگاه گوارش بسیار سخت شود. در یك كلام اینكه خربزه و عسل، تركیبی دیرهضم و بدهضم است. در موارد بسیار زیادی هم دیده شده افرادی كه خربزه و عسل را باهم خوردهاند، دچار دلدردهای شدیدی میشوند. البته این دلدردها در حدی نیستند كه بتوانند منجر به مرگ یا مرگ آنی افراد سالم شوند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.