واحد مرکزی خبر - با تشکیل جلسه کمیته ملی استاندارد، استانداردهای فالوده شیراز تصویب شد و این محصول به ثبت ملی رسید.
رهنما مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس امروز گفت: علت تدوین و تصویب استاندارد فالوده در فارس این بود که ریشه تهیه آن در این استان بوده است.
سازمان استاندارد ملی ایران به عنوان تنها مرجع رسمی تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی در کشور است که استانداردهای مختلفی را در حوزه های متفاوت با کمک کارشناسان آن سازمان، صاحب نظران مراکز و موسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی تهیه و تصویب می کند.
فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر و گلاب تهیه می شود. فالوده شیراز، یزد و کرمان معروف است. فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مصرف می کنند.
رهنما مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس امروز گفت: علت تدوین و تصویب استاندارد فالوده در فارس این بود که ریشه تهیه آن در این استان بوده است.
سازمان استاندارد ملی ایران به عنوان تنها مرجع رسمی تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی در کشور است که استانداردهای مختلفی را در حوزه های متفاوت با کمک کارشناسان آن سازمان، صاحب نظران مراکز و موسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی تهیه و تصویب می کند.
فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر و گلاب تهیه می شود. فالوده شیراز، یزد و کرمان معروف است. فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مصرف می کنند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.