فرمانده نیروی انتظامی در مورد اعدام "مه آفرید امیر خسروی" که متهم اول پرونده سه هزار میلیاردی گفت: قاطعیت در برخورد با مفسدان اقتصادی قطعا جنبه پیشگیرانه دارد اما مهمتر از این مسائل، بهبود ساختاری است که باعث باز تولید این مفاسد می شود.
به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح دیروز در حاشیه صبحگاه مشترک ناجا و در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه باید علاوه بر مبارزه و سرعت در کشف، مجازات سنگینی را نیز اعمال کنیم افزود: باید ساختار و قوانین به گونه ای باشد که رانت ها را مدنظر قرار گرفت و مجموعه نظارتی نیز تقویت شود، چرا که روحیه نظارت گریزی در سازمان ها وجود دارد.
به گفته احمدی مقدم، علاوه بر آن بازنگری در زیر ساخت های یارانه ای و شبکه ها، برای اعمال نظارت موثر است و قطعا این اتفاقات که عده ای پول باد آورده به جیب بزنند در شان نظام و مردم نیست.
احمدی مقدم در عین حال گفت: بعد کمی از این برخوردها متوجه نیروهای انتظامی و قضایی می شود ولی اصلاح ساختار و مقررات در اولویت قرار دارد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.