مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست پروبیوتیک در افزایش جذب کلسیم و متابولیسم ویتامین ها و پروتئین ها موثر است.
به گزارش ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: ماست پروبیوتیک از افزودن باکتری های مفید به شیر تهیه می شود. وی افزود: همه گروه های سنی می توانند ماست های پروبیوتیک مصرف کنند و از مزایای آن بهره مند شوند.
علیزاده عنوان کرد: این فرآورده لبنی در حفظ تعادل میکروفلور روده، تولید ویتامین k، اسید فولیک، آهن، روی، منیزیوم و فسفر بدن تاثیرگذار است. وی ادامه داد: ماست پروبیوتیک به دلیل داشتن اسیدفولیک برای زنان باردار که نیاز زیاد به اسید فولیک دارند، مناسب است.
علیزاده خاطرنشان کرد: فرآورده های پروبیوتیک حاوی باکتری های مفید است که پس از مصرف در ناحیه روده ساکن می شود و اثرات مفیدی در سلامتی انسان بر جای می گذارد.
وی خاطرنشان کرد: محصولات پروبیوتیک در تقویت سیستم ایمنی و گوارشی و هضم و جذب غذا تاثیر بسزایی دارد و هر فرد در شرایط معمولی می تواند روزانه یک تا دو لیوان از آن مصرف کند.
علیزاده با اشاره به شرایط نگهداری این مواد غذایی گفت: با توجه به اهمیت حفظ اثرات سودمند این محصولات لازم است تا زمان مصرف در یخچال با دمای چهار تا شش درجه سانتیگراد نگهداری شوند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.