وزیر دادگستری با اشاره به افزایش قیمت دیه در سال ۹۳ به ۱۵۰ میلیون تومان گفت: با توجه به بررسی های کارشناسی و پیش بینی های انجام شده، احتمالا قیمت بیمه شخص ثالث ۱۵ درصد گران خواهد شد.
مصطفی پورمحمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر، افزود: قیمت دیه را براساس شرع با شتر، گوسفند، گاو و امثال آن محاسبه می کنند که با توجه به افزایش قیمت ها در بازار قیمت دیه نیز 150 میلیون تومان محاسبه شده است که از اول اردیبهشت نیز اجرایی می شود.
وی گفت: هم اکنون درحال مذاکره با وزارت امور اقتصادی و دارایی و بیمه ها هستیم که قیمت بیمه نیز متناسب با افزایش قیمت دیه افزایش می یابد.
وزیر دادگستری افزود: با افزایش قیمت بیمه مردم با مراجعه به شرکت های بیمه باید به پرداخت ما به التفاوت افزایش قیمت ها اقدام کنند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.