تصمیم روز گذشته وزیر اقتصاد برای حمایت بانک ها با تزریق نقدینگی به بازار سرمایه به داد این بازار می رسد و چشم انداز روشنی را پیش روی بازار گشود.
به گزارش سنا، هادی مهری مدیر عامل کارگزاری مفید با بیان مطلب فوق گفت: تصمیم روز گذشته وزیر اقتصاد برای حمایت از بازار سرمایه به کمک تقویت صندوق مشترک توسعه بازار سرمایه و تزریق مبلغ قابل توجه به بازار از طریق نقدینگی بانک ها، ورق را به نفع بازار سرمایه برمی گرداند.
وی با بیان اینکه این تصمیم یک تیر بود با دو نشان، افزود: با این تصمیم هم افراد ریسک گریز، سرمایه خود را در بانک ها با سود ثابت و بدون ریسک پس انداز می کنند و هم از طریق نقدینگی جمع آوری شده در بانک ها، نهادهای مالی از طریق کارشناسان و تحلیلگران مالی به طور حرفه ای و تخصصی سرمایه های جمع آوری شده را در بازار سرمایه و در مسیر تولید و تأمین مالی شرکت های بورسی و فرابورسی سرمایه گذاری می کنند.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه با اشاره به اینکه قیمت ها به کف رسیده و پایین تر آمدن قیمت ها بیش از قیمت های فعلی بسیار دور از ذهن است، اظهار داشت: هدفمندی یارانه ها طی هفته های گذشته اثر منفی خود را گذاشته که بیشتر از آنکه متأثر از اثرات واقعی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر شرکت های بورسی باشد، متأثر از جو روانی حاکم در بازار بوده است.
مهری خاطر نشان کرد: چشم انداز بازار سرمایه تا پایان سال مثبت است و بازار سرمایه بهترین فرصت برای مصون نگهداشتن دارایی افراد از نرخ تورم است.
مدیر عامل کارگزاری مفید در پایان گفت: بازار سرمایه به احتمال بسیار قوی تا پایان سال ضررها را جبران می کند و می تواند بیش از تورم، حافظ سرمایه های جدید نسبت به تورم امسال باشد. پس سهامداران متضرر برای برگشت ضرر در بازار بمانند و اقدام به فروش نکنند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.