Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

باشگاه خبرنگاران: فاطمه معینی دستیار تخصصی طب سنتی گفت: سکنجبین شربتی است که پایه اصلی آن از سرکه و شکر یا سرکه و عسل تشکیل شده و بر حسب زمان، مکان، مزاج و سایر خواص بسیار متنوع است.

وی در خصوص انواع سکنجبین اظهار داشت: 1260 نوع سکنجبین تهیه می‌ شود که بعضی از آن ‌ها برای حفظ صحت و برخی برای رفع بیماری ‌ها به کار می‌ رود.

معینی به افزودنی ‌هایی که به این شربت اضافه می ‌شود اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال می‌ توان در پایه سکنجبین بذر بعضی از گیاهان یا میوه ‌هایی مثل به و یا سبزیجاتی مانند نعناع و غیره اضافه کرد.

این دستیار تخصصی طب سنتی در ادامه افزود: بهتر است که سکنجبین را در منزل و با توجه به نوع مصرف تهیه کنید.

طرز تهیه سکنجبین با عسل

 
معینی دستور تهیه سکنجبین با عسل را این چنین بیان کرد: ابتدا عسل را با 4 برابر آب، روی حرارت ملایم گذاشته تا کف کند و آب به نصف برسد. سپس کف عسل را گرفته و نصف مقدار عسل، به آن سرکه اضافه می ‌شود و دوباره روی حرارت ملایم گذشته تا کاملا آمیخته و یک دست شود.

وی در ادامه افزود: البته می‌شود عسل و آب و سرکه را با هم از ابتدا مخلوط کرد و روی حرارت ملایم گذاشت تا آب به یک چهارم برسد.

خواص سکنجبین تهیه شده با عسل

دستیار تخصصی طب سنتی در خصوص خواص سکنجبین گفت:‌ باعث دفع رطوبت زائد از معده و روده‌ ها شده و دستگاه گوارش را جلا می ‌دهد، همچنین باعث تحلیل رطوبت بد بدن می ‌شود و به دلیل قابلیت نفوذ بالایی که در سرکه وجود دارد، به مفاصل هم نفوذ کرده و مواد و رطوبت مفاصل را هم از بین می ‌برد.
 
معینی در خصوص روش تهیه سکنجبین با شکر اظهار داشت: این نوع سکنجبین از ترکیب سرکه انگور با شکر تهیه می‌ شود که مقدار سرکه نصف شکر هست و مانند نوع قبل 4 برابر مقدار شکر آب اضافه کرده و روی حرارت گذشته می‌شود و سپس نصف شکر، سرکه اضافه شده و روی حرارت مانده تا شربت به قوام آید.

خواص سکنجبین با شکر

معینی به خواص سکنجبین تهیه شده با شکر اشاره کرد و افزود: این نوع شربت به افرادی که گرم مزاج هستند، برای حفظ صحت بسیار مفید و باعث ایجاد برودت در کبد‌های گرم می ‌شود.

دستیار تخصصی طب سنتی با بیان اینکه سکنجبین عطش را رفع می ‌کند، گفت: عروق را جلا داده و رفع اسنداد می ‌کند و معده را از صفرای رقیق پاک می‌ کند.

وی با اشاره به افرادی که سرفه می ‌کنند، تصریح کرد: سکنجبین برای آن‌ ها مناسب نیست و همچنین می‌ توان نسبت سرکه با عسل یا شکر را متناسب با مزاج تنظیم و تغییر داد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24