Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

حسین شریعتمداری در پاسخ به اقدام ضرغامی مبنی بر قرار ندادن تریبون صدا و سیما در اختیار مخالفان قرار داد، ژنو در سرمقاله کیهان نوشت:

درباره پاسخ برادر عزیزمان جناب آقای ضرغامی که دلبستگی همراه با از خودگذشتگی ایشان در دفاع از اسلام و انقلاب و نظام بر کسی پوشیده نیست، اشاره به چند نکته ضروری است.

الف: همان گونه که آقای ضرغامی اشاره کرده‌اند، تضعیف دولت محترم و دستگاه دیپلماسی کشور که در خط‌ مقدم مقابله با دشمنان تابلودار نظام و مردم این مرز و بوم ایستاده ‌اند، نه فقط امروزه، بلکه هیچگاه به صلاح کشور نبوده و نخواهد بود، اما بررسی و ارزیابی توافقنامه ژنو تضعیف دولت و به چالش کشیدن سیاست ‌ها و اقدامات در حال انجام کشور نیست. چرا که دست ‌اندرکاران دیپلماسی و از جمله تیم محترم مذاکره‌ کننده هسته ‌ای به ‌عنوان فرزندان انقلاب همه توان خود را برای حفظ منافع ملی کشورمان در مذاکرات به کار گرفته ‌اند، بنابراین بررسی توافقنامه ژنو و نتیجه ‌ای که این بررسی در پی خواهد داشت، هر چه باشد، نمی ‌تواند، در اعتبار تیم محترم و اعتماد مردم به آنان کمترین خدشه‌ای وارد کند.

ب: در نقد و بررسی احتمالی توافقنامه ژنو، حساب اصحاب فتنه نظیر آن نماینده مجلس ششم که با ادبیاتی وطن ‌فروشانه از تریبون مجلس فریاد‌زد «19 سال است که درباره فعالیت هسته ‌ای خود به دنیا دروغ گفته‌ ایم»! از منتقدان دلسوز جداست و بدیهی است که اینگونه افراد - که از قضا حرفی هم برای گفتن ندارند - نبایستی به تریبون رسانه ملی دسترسی داشته‌ باشند و مانند همیشه برای خوشامد دشمن خود شیرینی کنند.

منظور از نقد و بررسی توافقنامه، فراهم آوردن تریبون برای منتقدانی است که با دولت و تیم هسته‌ای کشورمان در حفظ منافع ملی و ضرورت برخورداری ایران اسلامی از دانش و تکنولوژی هسته‌ای اشتراک نظر دارند ولی برای پیشبرد این هدف مشترک راه‌ کارهای متفاوتی ارائه می ‌دهند. از این روی، نگرانی احتمالی رئیس محترم و متعهد صدا و سیما نسبت به حضور حرمت‌ شکنان جایی ندارد.

ج: حضور منتقدان دلسوز در برنامه نقد و بررسی توافقنامه ژنو، می‌تواند اولا؛ برخی از سوء تفاهم ‌های احتمالی را که این روزها در سطح گسترده ‌ای به آن دامن زده شده و می ‌شود، برطرف سازد ثانیا؛ می ‌تواند کاستی ‌ها و احیانا قصورها - و نه تقصیرها - در تدوین توافقنامه را آشکار کرده و راه‌ کارهای لازم برای عبور از این کاستی ‌ها را ارائه دهد.

در این حالت، نقد و بررسی توافقنامه، نه فقط تضعیف دولت محترم و تیم هسته ‌ای کشورمان نیست، بلکه بهره‌گیری از «عقل جمعی» در حل‌ و ‌فصل موضوع مورد چالش نیز هست و به قول حضرت امیر علیه‌ السلام؛ کسی که با دیگران به مشورت می ‌نشیند، از عقل و اندیشه آنان بهره ‌‌گرفته است.

د: برپایی جلسات نقد و بررسی توافقنامه در میدان دید عمومی این پیام قطعی را برای حریف در پی خواهد داشت که فعالیت هسته ‌ای و تیم مذاکره‌ کننده کشورمان از حمایت و پشتیبانی تمام قد مردم برخوردار است و مذاکره‌کنندگان در مقابل باج‌ خواهی و زورگویی‌ های آمریکا و متحدانش، تنها نیستند.

هـ - نظر اعلام شده برادر عزیزم جناب آقای ضرغامی که برنامه ‌های نقد و بررسی توافقنامه ژنو را، تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور دانسته ‌اند، بی ‌آن که بخواهند، تضعیف آشکار دولت و دیپلماسی هسته ‌ای تلقی می ‌شود. زیرا سخن آقای ضرغامی می ‌تواند اینگونه تفسیر شود که در توافقنامه ژنو و دیپلماسی دولت محترم، اشکالات و ضعف ‌هایی وجود دارد که مطرح شدن آن به صلاح کشور نبوده و باعث تضعیف دولت خواهد بود!

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24