Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: شش تا هفت درصد ایرانی ‌ها به افسردگی و در مجموع حدود 20 درصد جمعیت کشور به انواع بیماری‌ های روانی دچارند.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا ملک زاده روز پنجشنبه در حاشیه همایش سراسری معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور که در محل ستاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان این که بودجه تحقیقات کشور نیم درصد GDP است،اظهار داشت: در حالی که بر اساس برنامه توسعه ‌یی کشور، بودجه تحقیقات کل کشور باید 2.5 تا 3 درصد GDP باشد.

‌وی از تدوین برنامه‌ مشخص جهت حمایت از نخبگان برجسته در حوزه علوم پزشکی خبر داد و گفت: یکی از مسائل مهم در موضوع نخبگان ضرورت داشتن برنامه مشخص جهت ماندن آنها در کشور است. در این میان با وجود حمایت  ‌هایی که از نخبگان صورت می ‌گیرد، هنوز یک برنامه مشخص و تعریف شده ‌ای که بتواند آنها را از ابتدا تا پایان تعقیب و حمایت کند و در نهایت موجب ماندن آنها در کشور شود، وجود ندارد.

ملک‌زاده افزود: در حال حاضر وزارت بهداشت برنامه‌ای را با موافقت بنیاد ملی نخبگان تدوین کرده است تا هر ساله نخبگان برجسته را شناسایی و از دوران دانشجویی آنها را مورد حمایت قرار دهند که در نهایت به این گروه از افراد، پزشکان دانشمند گفته می ‌شود.

به گفته وی «پزشکان دانشمند» تنها طبابت نمی‌کنند بلکه به روش ‌ها و فعالیت های علمی نیز علاقمند هستند و می‌ توانند رهبری پژوهش را به شکلی بهتر و کامل ‌تر در کشور عهده ‌دار باشند.

ملک ‌زاده با بیان این که ساز و کارهای شناسایی نخبگان برجسته تدوین و بودجه آن نیز تا حدود زیادی تامین شده است، اظهار امیدواری کرد از سال آینده روند شناسایی این نخبگان و حمایت‌ های لازم آغاز شود.

وی یادآور شد: ما هنوز نتوانسته ‌ایم بهترین نخبگان را در کشور نگه داریم و یکی از دلایل اصلی آن این است که ما هنوز زیر ساخت‌ های کافی نداریم . به عنوان نمونه ما هنوز یک آزمایشگاه پیشرفته کامل که بتوانیم تمام تحقیقات خود را در داخل به انجام رسانیم را دارا نیستیم و نتوانسته‌ ایم حمایت نهادینه از نخبگان داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت تشکیل شرکت های دانش ‌بنیان و با بیان این که این گونه شرکت ‌ها برای دانشگاه‌ های ما مفاهیم جدیدی است، تصریح کرد: روند تشکیل این شرکت ها پروسه ‌ای است که باید مورد پیگیری قرار گیرد در این راستا شاید تاکنون ما انتظار داشتیم که 200 شرکت دانش بنیان در سطح کشور داشته باشیم، اما در حال حاضر تعداد کل شرکت های ثبت شده تنها 50 شرکت است که نشان می‌ دهد در ابتدای راه هستیم.

ملک ‌زاده در ادامه به قابل توجه بودن مشکلات روحی و روانی در کشور اشاره کرد و با بیان این که به طور کلی مجموعه بیماری ‌های روانی در ایران حدود 20 درصد است، گفت: همچنین حدود شش تا هفت درصد ایرانی ‌ها دچار افسردگی هستند. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24