Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر کشور خطاب به مدیران کل امور زنان استانداری ها  با بیان اینکه اگر اختصاص یک درصد بودجه دستگاه ها به فعالیت های مربوط به  زنان در بودجه سال آینده لحاظ شده باشد، مذاکرات لازم را با وزیران انجام می دهم، از درگیری دو میلیون زن ایرانی با معضل اعتیاد خبر داد.

به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر یکشنبه در نشست مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری ‌ها، با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر درباره مباحث زنان مطالعه توسعه‌ای مطرح است. البته باید توجه کنیم که اگر مطالعه توسعه ‌ای موثری در این زمینه انجام شده، از آن استفاده کنیم و چنانچه چنین مطالعه‌ ای ناقص است، آن را کامل کنیم و در صورت نبود مطالعه توسعه موثر، به انجام چنین پژوهشی اقدام کنیم.

وی با اشاره به اینکه نباید پژوهش را نفی کنیم، توضیح داد: درحال حاضر در حوزه زنان مشکل تحقیق و پژوهش نداریم و درباره هر موضوعی که فکر می کنیم، دو یا سه پژوهش انجام شده است و باید نتایج پژوهش را مورد توجه قرار داد.

به گفته رحمانی فضلی مطالعات و پژوهش‌ در حوزه زنان باید قدرت حل یک مسئله را داشته باشد. چنین مطالعاتی باید قابل اجرایی شدن باشند، چرا که در انبارها و دانشگاه ‌ها پژوهش‌ های زیادی وجود دارد. بنابراین قابلیت عملیاتی شدن مطالعات از اهمیت زیادی برخوردار است. البته اگر در هر استانی موضوع خاص میدانی وجود داشته باشد، می‌ توان درباره آن پژوهش کرد.

وزیر کشور با بیان اینکه زنان با تلاش بسیار باید خود را اثبات کنند، گفت:  برای فعالیت در حوزه زنان فرش قرمز زیر پایمان نمی ‌اندازند و لازم است، مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ ها با روحیه تهاجمی وارد کار شوند.

وی با تاکید بر ضرورت شناخت دقیق از مشکلات و مسائل موجود زنان تاکید کرد: بین 20 تا 25 آسیب های اجتماعی را می ‌توانیم احصاء کنیم و می‌ توان برای همه آنها برنامه ‌ریزی کرد؛ اما این کار به نتیجه مطلوب منجر نمی ‌شود. چرا که آسیب ‌ها، وسیع و امکانات محدود است.

مشاور امور زنان تنها یک حکم انشایی است

رحمانی فضلی به نقش سمن ها و نهادهای مردمی برای حل آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: لازم است، تمام مدیران زن در تعامل مستقیم با سمن ها باشد، البته راه دیگر آن است که سمن ها را به حال خود رها کنیم که در این شرایط امکان هم ‌افزایی با آنها را از دست می ‌دهیم. این در حالی است که در صورت هماهنگی و همراهی با آنها و انجام ساماندهی، می ‌توانیم به موفقیت ‌هایی دست یابیم.

به گفته وی، مشاور امور زنان یک حکم انشایی است، چون ممکن است مشاور امور زنان در وزارتخانه سمت ‌های دیگری داشته باشد؛ البته ما می‌توانیم با انجام پیگیری در فرمانداری‌ها زمینه‌ای را فراهم کنیم تا مسوولیت‌ های دیگری بر عهده مشاوران زنان استان‌ ها نگذارند و آنان به طور مستقل تنها در حوزه زنان عمل کنند.

وزیر کشور خطاب به مدیران بانوان استانداری ها گفت: مدیران کل زنان استانداری ‌ها باید بازوی قوی استاندار باشند و  باید در ایجاد تعامل و اجرای قوانین و مقررات در استان ‌ها فعال باشند؛ البته ما در موضوع سیاسی به هیچ وجه مداخله نمی ‌کنیم؛ بلکه زمینه‌ ها و بسترها را برای فعالیت سیاسی به صورت قانونی فراهم می‌ کنیم و لازم است این موضوع مراعات شود.

وی با بیان اینکه اعتیاد یکی از مشکلات اولیه و اساسی است، توضیح داد:  در حال حاضر  که 64 درصد از زندانیان به طور مستقیم و حدود 20 درصد به صورت غیر مستقیم معتاد هستند. همچنین 55 درصد از طلاق‌ها به علت اعتیاد رخ می ‌دهد و 23 درصد از قتل‌ها و 30 درصد از سرقت‌ ها مربوط به اعتیاد است. بنابراین برای کاهش این مشکلات باید در جهت حل مشکل اعتیاد عمل کنیم. دراین شرایط لازم است آسیب ‌ها را بشناسیم و طبقه ‌بندی و اولویت ‌بندی کنیم.

رحمانی فضلی ادامه داد:در زمینه مواد مخدر در حوزه پیشگیری،‌ درمان و صیانت باید از طریق ورود مردم به صحنه مشکل را حل کنیم، در حال حاضر یک میلیون و 325 هزار نفر در کشور معتاد هستند که با احتساب خانواده‌ های آنان، ‌این رقم به حدود شش میلیون نفر می ‌رسد. در این شرایط لازم است در زمینه تبعات مواد مخدر با استفاده از تمام ظرفیت ‌ها مانند رسانه‌ ها از طریق ستاد مبارزه با مواد مخدر اطلاع ‌رسانی کنید.

دو میلیون زن به صورت مستقیم با اعتیاد درگیر هستند

به گفته وی، 54 درصد از معتادان متاهل هستند. به این معنی که  حدود 650 هزار نفر از یک میلیون و 325 هزار نفر آنها متاهل هستند که اگر این افراد به طور متوسط دو فرزند داشته  که یکی از آنها دختر باشد، پس رقم زیادی از فرزندان آنها دختر هستند و در کل حدود دو میلیون زن به صورت مستقیم با اعتیاد درگیر بوده و در نتیجه نقش امور زنان و خانواده استانداری ها در این شرایط بیش از گذشته احساس می شود.

رحمانی فضلی با اشاره به چگونگی فعالیت دفاتر امور زنان و خانواده استانداری ‌ها در حوزه اعتیاد، گفت: آنان می ‌توانند از طریق راه ‌اندازی خیریه‌ ها یا ایجاد سمن‌ های بزرگ، به حمایت ‌های حقوقی و شغلی از آنها بپردازند و آنان را به تولید محصولات تشویق کنند. ما نیز در وزارت کشور تمام محصولات تولید شده زنان را می ‌خریم و حتی بازارچه‌ های خیریه و دائمی برای عرضه محصولات آنها برپا می ‌کنیم. بنابراین دفاتر امور زنان و خانواده استانداری ‌ها لازم است، سمن‌ ها را حمایت کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24