- افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند باید از گوشت های بدون چربی بیشتر استفاده کنند.
یک متخصص طب سنتی برای کاهش دردهای کلیه و پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه توصیه کرد که آب پرتقال، گوجه فرنگی، گوشت ماهی، میگو و مرغ بسیار استفاده شود و در مقابل مصرف نان، ماکارونی و قهوه در برنامه غذایی به حداقل برسد.
علی حسینی گفت وجود سنگ در کلیه با درد زیادی همراه است و با علائمی مثل دل درد، تهوع، استفراغ و تب دیده می شود. وی ادامه داد: درمان و پیشگیری از ابتلا به این بیماری در طب سنتی به روش های مختلفی انجام می شود به عنوان مثال مصرف آبلیموی تازه و لیموترش برای درمان سنگ کلیه موثر است، چرا که آبلیموی تازه در صورتی که با آب ترکیب شود موجب پیشگیری از تجمع و تشکیل مواد مضر در ادرار، سیستم ادراری به ویژه کلیه ها می شود.
این متخصص طب سنتی گفت: برای پیشگیری از ابتلا به دردهای کلیه و سنگ کلیه باید برخی مواد خوراکی را از برنامه غذایی خارج کرد. به عنوان مثال مصرف خوراکی هایی مانند نان، ماکارونی و شکر فرآوری شده را در برنامه رژیم غذایی خود باید به حداقل رساند.
حسینی ادامه داد: باید مصرف خوراکی ها و غذاهایی که در آنها از لبنیات و ذرت استفاده شده را تا حد امکان کاهش داد، چون احتمال سنگ سازی را در کلیه افزایش می دهد.
این متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند، باید از گوشت های بدون چربی بیشتر استفاده کنند و به جای گوشت قرمز از گوشت سفید مثل گوشت ماهی، میگو و مرغ استفاده شود. وی بر کاهش مصرف نوشیدنی هایی مثل چای و قهوه در این افراد تأکید کرد و گفت: در مقابل برای تقویت کلیه ها می توان چای سبز، عصاره گیاه قره قاط، دم نوش کاکل ذرت و جوشانده خارمریم مصرف کرد.
حسینی تصریح کرد: مصرف آب پرتقال نیز موجب افزایش سیترات پتاسیم در ادرار شده و از تشکیل سنگ کلیه پیشگیری می کند. این متخصص طب سنتی افزود: در برنامه غذایی بهتر است از سبزی و میوه های حاوی آنتی اکسیدان مثل گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سبزیجات تازه استفاده کرد. همچنین نکته مهم در کاهش درد و پیشگیری از سنگ کلیه مصرف زیاد آب است.
منبع: پول نیوز
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.