کارشناس مسائل اجتماعی گفت: توجه، محبت و تشکر سه اصل احیای عشق در نهاد خانواده است.
به گزارش ایسنا، ابراهیم اندرخورا اظهار کرد: بر پایه فرهنگ اصیل ما، نقش زن و اهمیت حضور فعالش بر کسی پوشیده نیست و به جرات می توان گفت که بیش از 80 درصد سلامت، موفقیت و آرامش نهاد مقدس خانواده به ایفای نقش مطلوب زن بستگی دارد.
وی ادامه داد: در صورتی که مقام و منزلت زن صرفاً با مسئولیتهایی از جمله آشپزی، خانه داری، انجام امور اقتصادی خانواده و پاسخگویی به نیازهای اعضای خانواده تعریف شود، در همه دیدگاه های ریشه دار عقلانی، امری غیراخلاقی است. زن، این خلقت عظیم خداوندی دارای ویژگیهای ممتازی است که در فطرت و ضمیر پاک او به ودیعه گذاشته شده است.
اندرخورا با بیان اینکه زن در نقش مادر نماد ایثارگری و از خودگذشتگی است، خاطرنشان کرد: زن در مقام همسر، الگوی وفاداری و عشق، در جایگاه دختر منشا مهربانی، الفت و زیبایی و به عنوان خواهر پیشتاز دلسوزی و حمایت است. زن در جایگاه خانهدار میتواند در شرایط آرامش و رضایت موجب شادمانی و رفاه شود و تربیت عاشقانه را به ارمغان بیاورد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر اعضای خانواده در درک همه زیبایی غفلت کنند و مقام زن را به عنوان یک شغل درنظر گرفته و او را آشپز لقب دهند و یا وظایفی تحریف شده به این موجود حساس و ظریف تحمیل شود آنگاه تمکین، اجبار و تحمل جای آن همه زیبایی را خواهد گرفت.
اندرخورا بیان کرد: مرد که در فرهنگ ایرانی بیشترین نقش اجتماعی را ایفا میکند زمانی می تواند موجبات موفقیت واقعی خانواده را فراهم کند که زن و روحیات لطیفش را بشناسد و به توانایی ها و ظرافت هایش احترام بگذارد و به زبانی ساده از تمامی امکانات موجود خود برای زنده نگهداشتن عشق وجودی زن استفاده کند.
وی با طرح این سوال که چگونه می توان پیچیدگی های روحی و وجودی زن را شناخت و ابزار تقویت روحیه زن را فراهم کرد، افزود: پاسخ این سوال در عین ساده بودن با اهمیت است. توجه، ابراز محبت و عشق و تشکر و قدردانی سه اصل نگهداشت و احیای عشق در نهاد خانواده است.
کارشناس مسائل اجتماعی ادامه داد: مدل اجرایی کردن این سه اصل در نظام خانواده از سوی مردان با توجه به شخصیت و روحیات زن، باعث موفقیت مردان در برقراری ارتباط با زنان میشود. مردان اگر شادی، لذت و آرامش را میخواهند باید مستمر و بیوقفه به این سه اصل توجه کنند. حاصل این فرآیند طبیعی و ذاتی، رسیدن به اصل مهم تفاهم خواهد بود که همان هدف متعالی توانایی، تحمل و تفاوتها است.
وی خاطرنشان کرد: اگر مرد و اعضای خانواده به واسطه جهل و تکبر، فضای تحمل و اجبار را برای زن در نظام خانواده ایجاد کنند جدا از آسیبهای جدی تحمیل شده به زن، خانواده را دستخوش تهدیدهای بی شماری خواهند کرد که طلاق عاطفی شایع ترین نتیجه و ثمره آن خواهد بود.
این مشاور خانواده تصریح کرد: نقش زن برای تحقق آرمان های خانواده هم تراز مرد است و الزاماً در برنامه ریزی و مدیریت زندگی، نقشی برابر با مرد دارد. تلفیق و ترکیب غرور آگاهانه مرد و زیبایی و طراوت عاشقانه زن فرمول رسیدن به لذت واقعی در نظام خانواده است.
وی ادامه داد: فراموش نکنیم که زن در نظام خانواده شریک زندگی، همسری وفادار، مادر مهربان و رهبری خلاق است که نتیجه احترام به این همه زیبایی، خوشبختی و سعادت مندی خواهد بود. زن، نماد زیبایی، مهربانی و ظرافت است و مردان باید در برقراری ارتباط با او، اخلاق، مهارت و پویایی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.