بر اساس مصوبه سومین جلسه کمیته عوامل محیطی موثر بر سلامت،سازمان حفاظت محیط زیست مکلف به کاهش غلظت آلاینده ها شد و براین اساس این سازمان از ابتدای سال ۱۳۹۳ بر اجرای برنامه جامع کاهش آلودگی هوای ۸ شهر بزرگ کشور باید نظارت کند.
به گزارش تسنیم، سومین جلسه کمیته تخصصی عوامل محیطی مؤثر بر سلامت انسان در محل دبیرخانه شورای سیاستگزاری سلامت وزارت بهداشت با موضوع و اولویت برنامه جامع کاهش آلودگی هوا با حضور بیش از 23 نماینده از تمام دستگاه های اجرائی و تخصصی کشور تشکیل شد.
بر اساس مصوبه این کمیته، سازمان حفاظت محیط زیست مکلف شد، از ابتدای سال 1393 با نظارت بر اجرای برنامه جامع کاهش آلودگی هوای 8 شهر بزرگ کشور با مشارکت و همکاری همه دستگاه های ذیربط سالانه حداقل 15 درصد از غلظت متوسط سالانه ذرات معلق PM10 و PM2.5 و حداقل 10 درصد از غلظت SO2 NO2 و ازن را نسبت به سال 1392 بکاهد.
بر اساس این مصوبه، برنامه جامع کاهش آلودگی هوای 8 شهر بزرگ کشور باید به گونه ای باشد که پس از 4 سال غلظت متوسط سالانه ذرات معلق در هوای این شهرها حداکثر به 40 درصد و غلظت ازن، SO2 ،NO2 به 60 درصد سال 1392(سال پایه) برسد یا تا حد استاندارد ملی کاهش یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، بر پایه این گزارش، سایر آلاینده های هوا مانند سرب، بنزن و بنزو آلفا پایرن، طی سال های اجرای برنامه نباید از استاندارد ملی مصوب سال 1388 تجاوز کند.
گفتنی است: وزارت بهداشت موظف است با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست گزارش سالانه این شاخص ها را به هیات دولت ارایه کند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.