معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با توجه به فرا رسیدن اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر بر انجام نظارت های بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط سراسر کشور بر مراکز تهیه و توزیع نذورات تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، مهندس سیدرضا غلامی اظهار کرد: بازرسین بهداشت محیط سراسر کشور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه به ویژه جلوگیری و کنترل بیماری های مرتبط با آب و غذا موظفند در محل های برگزاری مراسم اعم از هیئتها، مساجد، تکایا، حسینیه ها حضور داشته و بر نحوه توزیع نذورات نظارت داشته باشند.
وی ضمن تأکید بر استفاده از آب سالم و لولهکشی جهت پخت و پز، تهیه چای و شستشوی ظروف افزود: در تهیه تذورات باید از مواد غذایی خام بسته بندی شده و مورد تائید وزارت بهداشت استفاده شود. همچنین فرآورده های گوشتی نیز باید مورد تائید سازمان دامپزشکی کشور باشد.
وی با توصیه بر استفاده از نمک های ید دار تصفیه شده اضافه کرد: در تهیه نذورات از روغنهای با ترانس پایین استفاده شود. حبوبات و غلات مورد استفاده فاقد نم و رطوبت و کپکزدگی باشند و در صورت استفاده از سبزی و میوه به صورت خام، چهار مرحله سالمسازی، شامل پاک کردن، گند زدایی، انگل زدایی و شستشوی نهایی انجام شود.
معاون فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت بر استفاده از ظروف یک بار مصرف برپایه گیاهی جهت آب آشامیدنی و بسته بندی مواد غذایی تاکید کرد و گفت: غدای پخته شده بلافاصله پس از طبخ باید مصرف شود.
مهندس غلامی در ادامه با اشاره به فصل سرما و استفاده از وسایل گرمازا در محل برگزاری مراسم مذهبی، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی به منظور جلوگیری از گاز گرفتگی و آتش سوزی تأکید کرد.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.