رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا گفت: بادی گارد وجاهت قانونی ندارد و به کارگیری افرادی با این عنوان در ایران ممنوع است.
سرهنگ ˈمحمدکریم بیاتˈ صبح شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، درباره در اختیار گرفتن بادی گارد و محافظ شخصی از سوی برخی افراد در ایران افزود: چنانچه منظور از بادی گارد نگهداری از اماکن باشد که در این زمینه نگهابان محله که تحت نظارت موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی پلیس پیشگیری فعالیت می کنند، ورود خواهند کرد.
وی ادامه داد: چنانچه منظور از گرفتن محافظ شخصی گرفتن اسکورت و نگهداری از اشیای گرانقیمت و اوراق بهادار باشد که در این زمینه نیز موسسات خدمات محافظتی و مراقبتی خدمات ارایه می دهند.
سرهنگ بیات گفت: افراد می توانند با انعقاد قرارداد با این موسسات خواسته ها و نیازهای امنیتی و مراقبتی خود را تامین کنند.
وی با بیان اینکه داشتن کارآگاه خصوصی نیز در ایران وجاهت قانونی ندارد، افزود: براساس مصوبات شورای امنیتی کشور، هیچ یک از ارگان ها و مراکز و حتی افرادی که تحت عنوان موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی فعالیت می کنند به جز مرکز انتظام ناجا، صلاحیت صدور مجوز برای حمل تجهیزات پلیسی را ندارند.
رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا اضافه کرد: تجهیزاتی که در دست برخی از افراد به نام بادی گارد یا اسکورت دیده می شود، غیرمجاز است و چنانچه در این زمینه گزارشی ارسال شود با موارد گزارش شده برخورد می شود.
سرهنگ بیات گفت: در دست داشتن این تجهیزات در دست برخی از افراد قاچاق به شمار می رود چرا که قطعا خارج از سیستم قانونی تهیه شده است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد که برخی از اصناف مانند طلا فروشان و پزشکان با هماهنگی لوازم دفاع شخصی در اختیار دارند که از سوی پلیس در اختیار آنها قرار می گیرد.
پلیس پیشگیری ناجا از جمله پلیس های تخصصی در ایران است که در 22 بهمن سال 1384 تاسیس شد.
ماموریت و وظایف کلی پلیس پیشگیری انتظامی ناجا مواردی مانند حفاظت از شخصیت ها، اماکن حساس و حیاتی، سازمان ها، وزارتخانه ها، تامین نظم و امنیت برگزاری اجتماعات، تشکلها، راهپیمایی ها، امور انتظامی مربوط به راه آهن تهران بزرگ و فرودگاه ها است.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.