جهانگیری درباره نرخ ارز نیز اظهار کرد: سیاست دولت، تلاش برای داشتن نرخ واحد ارز است؛ بهگونهای که ضمن ثبات بخشیدن به نرخ ارز، رضایت بخش تولید و صادرات را نیز به همراه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در دیدار صادرکنندگان ممتاز و تشکل های صادراتی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار کرد: اکنون شرایطی در کشور حاکم است که برای بازگرداندن رونق به فضای اقتصادی کشور نیازمند یک عزم عمومی هستیم و دولت و فعالان اقتصادی با مشارکت و همکاری یکدیگر می توانند مشکلات اقتصادی را از پیش روی بردارند.
وی با تأکید بر اینکه "دولت تلاش میکند با سیاست گذاری درست، مشکلات و موانع را مرتفع کند"، افزود: دولت در سال جاری سیاست ها و تدابیری اتخاذ کرد که ثبات را به بازار بازگرداند و برای اطمینان بخشیدن به فعالان اقتصادی، تنش و شوک های لحظهای در بازار را به حداقل برساند.
معاون اول رییسجمهور ادامه داد: خوشبختانه تیم اقتصادی دولت بر اوضاع مسلط است و ضمن بهبود روند اقتصادی تلاش میکند بهگونهای گام بردارد که مشکلات و فشار جدیدی بر کشور تحمیل نشود.
جهانگیری، اولویت نخست دولت در سال جاری را کاهش تورم عنوان کرد و گفت: دولت بر کاهش تورم به عنوان یک ضرورت مهم تمرکز کرد و توانست گامهای مثبتی در جهت جلوگیری از رشد آن بردارد.
وی همچنین با اشاره به تجربیات و ابتکارات تیم دپیلماسی دولت تصریح کرد: این تیم برای تنشزدایی در عرصه بینالمللی و گشایش روابط اقتصادی برنامه دارد و بی تردید دولت از نظرات و دیدگاه های فعالان اقتصادی استفاده میکند و آنها را در تصمیم گیری ها و برنامه های اقتصادی مشارکت خواهد داد.
معاون اول رییسجمهور تأکید کرد: صادرکنندگان در مقطع فعلی میتوانند کمک و همراه بزرگی برای دولت باشند.
جهانگیری درباره نرخ ارز نیز اظهار کرد: سیاست دولت، تلاش برای داشتن نرخ واحد ارز است؛ به گونه ای که ضمن ثبات بخشیدن به نرخ ارز، رضایت بخش تولید و صادرات را نیز به همراه داشته باشد.
بر اساس این گزارش، در این جلسه نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با تأکید بر لزوم تلاش همگانی برای رشد صادرات غیرنفتی و کاهش سهم نفت در صادرات کشور، از تلاش دولت برای رفع موانع صادرات خبر داد.
در این نشست، رییس سازمان توسعه و تجارت و همچنین صادرکنندگان ممتاز و نمایندگان تشکل های صادراتی از بازگشت روحیه امید در میان فعالان اقتصادی خبر دادند.
صادرکنندگان نمونه کشور همچنین از برنامه های دولت در جهت تنش زدایی در روابط بینالملل ابراز رضایت کردند و آن را گامی درجهت کاهش تحریم ها، تسهیل در مبادلات و جابجایی پول و باز شدن میدان فعالیت برای تجار و بازرگانان دانستند.
در این جلسه همچنین مسائل و دغدغههای صادرکنندگان و تشکلهای صادراتی مطرح شد و مشکلاتی همچون عوارض صادراتی، مسائل مالیاتی، مشکلات مرزی و گمرکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.