عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی می گوید حجم معوقات بانکی حدود 80 هزار میلیارد تومان بوده و کاهش نداشته است.
عزت الله یوسفیان ملا عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت و گو با نامه نیوز درباره زمان برگزاری جلسات این ستاد گفت: جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به صورت منظم هر دو هفته یکبار و با دستورکار مشخص برگزار می شود.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی درباره دستور کار فعلی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: هم اکنون اعضای ستاد موضوع معوقات بانکی را مورد بررسی قرار می دهند و پس از آن نیز موضوع زمین خواری در دستور کار ستاد است.
وی ادامه داد: البته بانک مرکزی مسئولیت وصول معوقات بانکی را بر عهده گرفته و مقرر شده است هر ماه گزارشی را به ستاد ارائه کند و تاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز از بانک مرکزی حمایت می کند.
این عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: پیش از این ستاد مامور اجرای بانک ها بود و این اقدام بانک مرکزی ستاد را از آن حالت اجرایی و روزنگری خارج می کند و منتظر هستیم در جلسه آینده این مسئله که بانک مرکزی مسئول وصول معوقات بانکی شود به سرانجام نهایی برسد.
وی درباره حجم معوقات بانکی گفت: حجم معوقات بانکی حدود 80 هزار میلیارد تومان بوده و کاهش نداشته است.
یوسفیان ملا درباره راهکارهای مقابله با معوقات بانکی با بیان این که اراده جدی در بانک ها برای وصول نیست، گفت: خود آقایان گزارش می دهند بسیاری از معوقات مربود به وام های کلانی است که روسای شعب بانک هایی می دهند که کمتر از 6 ماه به پایان دوره فعالیتشان باقی مانده است.
وی تاکید کرد: معیار بانک ها اگر تغییر کند و بگویند اگر در یکسال 50 درصد معوقات وصول نشود رئیس بانک برکنار خواهد شد مناسب است اما همچین اتفاقی نمی افتد.
نماینده مردم آمل تصریح کرد: هرچه مصوبه داشته باشیم به نتیجه نمی رسیم و باید سیستم بانکی کشو اصلاح شود و تا زمانی که این اتفاق رخ ندهد معوقات بانکی کاهش نمی یابد.
وی با بیان این که مقرر شده است رئیس کل بانک مرکزی راهکارهایی را برای کاهش حجم معوقات بانکی ارائه کند، گفت: باید کاری کنیم که اتفاق های گذشته همچون موضوع های شهرام جزایری و مهآفرید رخ ندهد و در صورتی که این اتفاق رخ ندهد باید منتظر مهافرید بعدی باشیم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره سایر دستورکارهای ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: بعد از بررسی موضوع معوقات بانکی وارد پرونده زمین خواری می شویم که بدتر از معوقات بانکی است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.