مهر: عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از بررسی وضعیت "سلامت مواد غذایی" در جلسه ای با حضور مسئولان سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو خبر داد.
به گزارش خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان در تشریح جزییات جلسه روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و رئیس سازمان استاندارد برگزار شد، افزود: در این جلسه سئوالاتی مبنی بر سلامت مواد غذایی در کشور از سوی نمایندگان مطرح شد.
وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته مقرر شد مسئولان با بررسی دقیق محصولات غذایی موجود در بازار شبهات درباره وجود آلودگی در آنها را مشخص کنند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تضمین سلامت مواد غذایی از سوی مسئولان مربوطه که در قانون برنامه پنجم توسعه نیز مطرح بوده امروز مورد توجه نمایندگان قرار گرفت.
رستمیان با بیان اینکه بحث برنجهای آلوده نیز با حضور مسئولان مذکور مطرح شده، گفت: مقرر شد علاوه بر ارایه گزارشی بزودی در این باره مسئولان وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان نیز برای ارایه پارهای توضیحات در خصوص شایعاتی مبنی بر واردات و تولید برنجهای آلوده در کشور در کمیسیون حاضر شوند.
وی با یادآوری همچنین به موضوع نحوه تهیه کالباس و سوسیس در کشور اشاره کرد و افزود: در جلسه روز گذشته در خصوص نظارت دقیق بر کیفیت گوشتهای مورد استفاده در کالباس و سوسیس نیز تاکیداتی از سوی نمایندگان شد که مسئولان قول مساعد دادند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: موضوع تعیین میزان سموم در میوه ها نیز مطرح شد که باید وزارت بهداشت هر چه سریعتر گزارشی در این خصوص نیز به کمیسیون ارایه کند.
به گزارش خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان در تشریح جزییات جلسه روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و رئیس سازمان استاندارد برگزار شد، افزود: در این جلسه سئوالاتی مبنی بر سلامت مواد غذایی در کشور از سوی نمایندگان مطرح شد.
وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته مقرر شد مسئولان با بررسی دقیق محصولات غذایی موجود در بازار شبهات درباره وجود آلودگی در آنها را مشخص کنند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تضمین سلامت مواد غذایی از سوی مسئولان مربوطه که در قانون برنامه پنجم توسعه نیز مطرح بوده امروز مورد توجه نمایندگان قرار گرفت.
رستمیان با بیان اینکه بحث برنجهای آلوده نیز با حضور مسئولان مذکور مطرح شده، گفت: مقرر شد علاوه بر ارایه گزارشی بزودی در این باره مسئولان وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان نیز برای ارایه پارهای توضیحات در خصوص شایعاتی مبنی بر واردات و تولید برنجهای آلوده در کشور در کمیسیون حاضر شوند.
وی با یادآوری همچنین به موضوع نحوه تهیه کالباس و سوسیس در کشور اشاره کرد و افزود: در جلسه روز گذشته در خصوص نظارت دقیق بر کیفیت گوشتهای مورد استفاده در کالباس و سوسیس نیز تاکیداتی از سوی نمایندگان شد که مسئولان قول مساعد دادند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: موضوع تعیین میزان سموم در میوه ها نیز مطرح شد که باید وزارت بهداشت هر چه سریعتر گزارشی در این خصوص نیز به کمیسیون ارایه کند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.