مدیرعامل شرکت فرودگاهها گفت: زمینه سرمایهگذاری بخش خصوصی برای توسعه زیرساختها و اجزای فرودگاهی نظیر پارکینگ خودرو، هتل فرودگاهی، CIP، ترمینال بار و هندلینگ بار و مسافر فراهم است که به دو صورت اجاره اماکن و BOT خواهد بود.
محمود رسولینژاد در گفتوگو با فارس درباره سرمایهگذاری بخش خصوصی در فرودگاههای کشور اظهار داشت: شرکت فرودگاههای کشور یک شرکت درآمد-هزینهای است و از اعتبارات عمومی دولت استفاده نمیکند بنابراین زمینههای استقبال بخش خصوصی از سرمایهگذاری در فرودگاهها مهیا شده است.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذاری بخش خصوصی به رشد صنعت فرودگاهی کشور میانجامد، یادآور شد: شرکت فرودگاههای کشور سالانه فراخوانهایی برای جذب سرمایهگذار خصوصی دارد تا حضور بخش خصوصی در فرودگاهها هر چه بیشتر شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور با بیان اینکه در حال حاضر پروژههای متعددی با مشارکت بخشخصوصی در فرودگاههای مختلف کشور در حال انجام است، ادامه داد: شرکت فرودگاههای کشور آماده پذیرش سرمایهگذار جهت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف فرودگاهی نظیر پارکینگ طبقاتی، بخشهای تجاری، هتل و شهر فرودگاهی است.
رسولینژاد اظهار داشت: در حال حاضر به طور متوسط حدود 20 سرمایهگذار بخش خصوصی به طرحهای توسعهای فرودگاههای کشور وارد شدهاند و در فرودگاههای امام خمینی (ره)، شهید دستغیب شیراز، مشهد، اصفهان و اهواز پروژههایی را در دست اجرا دارند.
* واگذاری اماکن فرودگاهی به بخش خصوصی در قالب اجاره اماکن و BOT
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور توضیح داد: دفتر بررسیهای اقتصادی و بازرگانی شرکت فرودگاهها با هدف تصمیمسازی درباره موضوعهای بازرگانی و سرمایهگذاری و در نگاه کلی تر امور اقتصادی شرکت فعالیت میکند.
رسولینژاد ادامه داد: این دفتر پس از بحث و بررسی این موضوعات با تصمیم سازی، ضوابط و فرآیند مهم سرمایهگذاری بخش خصوصی را هدایت میکند.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور اضافه کرد: زمینههای سرمایهگذاری بخش خصوصی برای توسعه زیرساختهای فرودگاهی شامل سرمایهگذاری در اجزاء فرودگاهی مانند پارکینگ خودرو، هتل فرودگاهی، فروشگاهها، پمپ بنزین و کارواش، مجموعه های تفریحی و گردشگری، CIP، غرفههای فروش و نمایشگاه کالا، ترمینالهای بار، انبار کالا، مجموعه های هندلینگ بار و مسافر است.
وی بیان کرد: این دفتر پس از بررسی، گزینش و انتخاب سرمایهگذار اماکن فرودگاهی را به دو صورت اجاره اماکن و BOT در اختیار سرمایهگذار قرار میدهد.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور یادآور شد: از نظر زمانی حداکثر دوره بهرهبرداری در قرارداد اجاره اماکن پنج سال و دوره بهرهبرداری از پروژههای سرمایهگذاری به روش BOT (ساخت، بهره برداری، انتقال)، در یک قرارداد واحد بیست و پنج سال است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.