روزنامه کیهان در سرمقاله خود نوشت: بیانات مهم حضرت آیت الله خامنهای که آمیزه ای از حکمت، استدلال، عزت و شجاعت بود، تعریفی جامع و مانع از صورت مسئله ملت و دولت ما با آمریکا ارائه کرد که این تعریف ضمن این که جامع همه سلیقه های وفادار به نظام و انقلاب است، کمترین ظرفیت قبول خط انحراف و تحریف را به اعتبار اصل اساسی «لاتَظلمون و لا تُظلَمون»- ظلمناپذیری و تن ندادن به زورگویی استکبار - ندارد.
ایشان به موازات اینکه به عنوان تذکر مهم و لازم تاکید فرمودند «هیچ کس نباید مذاکرهکنندگان ما را سازشکار بداند. این دیپلماتها بچههای خود ما و بچههای انقلابند و ماموریت سختی بر عهده دارند و هیچ کس نباید ماموری را که مشغول کاری است تضعیف کند»، چند تذکر مهم دیگر هم دادند؛ «توصیه به مسئولین و فرزندان خودمان که مشغول کار در جبهه [این کلمه بسیار کلیدی است] دیپلماسی هستند این است که مراقب باشید لبخند فریبگرانه شما را دچار اشتباه و خطا نکند. ریزهکاریهای دشمن را ببینید»، «هر ملت و دولتی که به آمریکا اعتماد کرد ضربه خورد، حتی دوستان آمریکا»، «در عرصه دیپلماسی کشوری موفق است و دولتی میتواند پشت میز مذاکره به نتایج مورد نظرش برسد که متکی به نیروی درونزا و تواناییهای داخلی باشد»، «در مسائل اقتصادی همه تلاشها باید متمرکز بر داخل باشد. حرف ما با مسئولین این است که برای گشایش مسائل کشور باید نگاهشان به درون باشد»، «مماشات با مستکبر برای هیچ کشوری سود به ارمغان نمیآورد» و «آحاد مردم و مسئولان و جوانان عزیز چشم و گوشها را باز کنند. هر ملتی با آگاهی و هوشیاری، بیدار ماندن و به خواب نرفتن میتواند به اهداف والای خود برسد».
مجموع این بیانات جامع و مانع در حقیقت مجددا توپ را به میدان دشمن که میکوشید موضوع مذاکره را تبدیل به بهانه مجادله و منازعه داخلی کند، برگردانده است. هم پاتکی قدرتمندتر از تک دشمن در زمینه جنگ نرم و عملیات روانی او است و هم به واسطه ضرب سنگین نهفته در این موضع انقلابی، سوءتفاهم به وجود آمده در خیال بد محاسبهگران روسیاه آمریکایی- صهیونیستی را میزداید. این سخنان همچنان که موجب انسجام و هماهنگی بیشتر در جبهه خودی می شود، برخی پالس های غلط فرستاده شده از سر اشتباه یا تعمد را که باعث عدم موازنه در چالش و جبهه جدید می شد، از ذهن «محاسبه گران» اطلاعاتی و دیپلماتیک ارشد غرب می زداید. به عبارت دیگر بر اساس کلام فصل الخطاب ولی امر مسلمین، حوزه دیپلماسی بخشی از جبهه بزرگ میان ایران و آمریکاست که باید به طور قاطع حمایت شود و در عین حال جبهه و میدان رزم است نه حوزه ماه عسل و نرد محبت با قداره بندهایی که لبخند دوستی بر چهره دارند...
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.