نایب رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه نرخگذاری آزاد برای کالاهای مصرفی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: اگر دام زنده و کشتار به حدی باشد که نیاز بازار را تامین کند، مطمئنا قیمتها مناسب خواهد شد.
شیرازی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: قیمت جگر و دیگر اعضای داخلی بدن دام روزبهروز افزایش مییابد و قیمت ثابت ندارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر هر کیلو جگر گوسفندی 33 تا 35 هزار تومان و نمونه گاوی آن به 28 تا 30 هزار تومان به فروش میرسد.
او تاکید کرد: زمانی عرضه و تقاضا میتواند قیمت محصول را تعیین کند که آن محصول به وفور در بازار وجود داشته باشد.
نایب رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه خاطر نشان کرد: در حال حاضر روند فروش در بازار به شکلی شده که فروشندگان در زمان خرید اعلام میکنند "قیمت فروش همین است و اجباری برای خرید وجود ندارد."
شیرازی یادآور شد: کشتار بسیار کم است و واردات گوشت باعث شده جگر و دیگر اعضای داخلی بدن دام در کشور به شدت کاهش یابد.
وی در پایان تاکید کرد: جگر تنظیم بازاری توسط زیرمجموعه شهرداری در بستهبندی نیم کیلویی با قیمت 18 هزار و 500 تومان به فروش میرسد. از این قیمت برداشت میشود هر کیلو جگر توسط زیرمجموعه شهرداری 37 هزار تومان به فروش میرسد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.