Bourse24 Ads 236

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در شانزدهمین نشست صبحانه کاری بازار سرمایه، راهکارهای تامین مالی بنگاه های اقتصادی ازطریق این بازار را تشریح کرد.

به گزارش سنا، دکتر "علی صالح‌آبادی" روز سه‌شنبه در این نشست که با محوریت توسعه تامین مالی ازطریق بازار سرمایه با تاکید بر بازار اولیه برگزار شد، گفت: امروز رشد بازار سرمایه به‌حدی رسیده است که بتواند نقش پر رنگ‌تری در تامین مالی نسبت به گذشته ایفا کند.

وی درخصوص حضورش در جلسه اخیر هیات دولت اظهار داشت: نگرش مثبت رییس‌جمهوری و اعضای تیم اقتصادی دولت، همگی حاکی از کمک به بازار سرمایه و توسعه آن، تقویت بخش خصوصی و حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران و مطالبات همیشگی بازار سرمایه دارد.

رییس سازمان بورس ادامه داد: حمایت رییس‌جمهور محترم و همگرایی تیم اقتصادی دولت، پشتوانه بسیار مناسبی است تا بازار سرمایه را با قدرت به جلو ببرد.

دکتر صالح‌آبادی به نگاه مثبت بانک مرکزی به بازار سرمایه نیز اشاره کرد و خاطرنشان کرد: هماهنگی بانک مرکزی، پشتوانه محکمی برای رشد بازار سرمایه در کنار بازار پول است.

وی با بیان اینکه رییس‌کل بانک مرکزی شناخت خوبی از بازار سرمایه دارد، گفت: دکتر سیف در دوران مدیریت خود در بانک اقتصاد نوین هم با بازار سرمایه تعامل و ارتباط مطلوبی داشت و قرار است تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بورس و این بانک برای توسعه همکاری‌ها به امضا برسد.

سخنگوی سازمان بورس به نشست خود با رییس بانک مرکزی اشاره کرد و افزود: در این جلسه در خصوص 40 موضوع اساسی، مرتبط با دو بازار گفتگوهایی انجام شد که امیدواریم با انتقاد تفاهم‌نامه مشترک، بتوان همکاری‌های دو جانبه را گسترش داد.

سخنگوی سازمان بورس تصریح کرد: بنگاه‌های کوچک، متوسط و بزرگ در بحث تامین مالی مدنظر هستند، اما از این بین، مجموعه‌ها و بنگاه‌های کوچک نمی‌توانند از بازار سرمایه تامین مالی کنند، زیرا در این بازار تامین مالی ازطریق اوراق بهادار انجام می‌شود و انتشار این گونه اوراق به دلیل نیاز به ضامن، تبلیغ و ... برای بنگاه های کوچک مقرون به صرفه نیست. بنابراین این گونه بنگاه‌ها به سمت بازار پول سوق پیدا می کنند.

وی به بنگاه‌های متوسط و بزرگ اشاره کرد و گفت: بنگاه‌های بزرگ به دلیل بالا بودن حجم اوراق بهادار امکان تبلیغ و بازاریابی دارند، به همین علت ورود آنها به بازار سرمایه توجیه اقتصادی دارد.

رییس سازمان بورس خاطرنشان کرد: البته بنگاه های متوسط و کوچک نیز می‌توانند از فرصت فراهم‌شده در بازار فرابورس به جای انتشار اوراق با درآمد ثابت بهره گیرند و وارد این بازار شوند.

دکتر صالح‌آبادی به ضرورت تنوع بخشی در ابزارهای مالی اشاره کرد و اظهار داشت: برای جذب سلیقه‌های مختلف، طراحی و ارائه طیف وسیعی از ابزارها ضروری است که باید ابزارهای متناسب با ریسک‌پذیری و ریسک‌گریزی سرمایه‌گذاران طراحی شود.

دبیر شورای عالی بورس با بیان اینکه یکی از راه‌های توسعه بازار، تدوین و اجرای سیاست‌های مناسب برای حذف بازارهای کاذب است، افزود: باید فرصتی فراهم شود  سرمایه‌های مردم به جای هجوم برای خرید و فروش  ارز و مسکن به سمت بازار سرمایه هدایت شود.

وی اظهار داشت: توسعه تامین مالی باید به عنوان یک سیاست مورد توجه قرار گیرد که در این راستا، لازم است در نرخ گذاری‌ها، انعطاف داشت (به عبارتی دیگر، برخی از حوزه ها را تجاری کرد اما در تعیین نرخ گذاری ها باید از نرخ گذاری دستوری پرهیز کرد و در این خصوص انعطاف لازم را داشت.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24