رئیس سازمان صنعت استان تهران با بیان اینکه قیمت مرغ در تهران باید ۶۴۰۰ تومان باشد گفت: فروش مرغ به بالاتر از این قیمت گرانفروشی محسوب میشود.
وی افزود: اما ما برای اینکه مبنایی برای قیمت داشته باشیم، قیمت مرغ زنده در درب کشتارگاه را با بقیه هزینهها جمع زده و به یک عدد رسیدهایم.
رئیس سازمان صنعت استان تهران گفت: اگر مرغ زنده بین 4400 تا 4500 تومان در هر کیلوگرم باشد هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم باید به قیمت 6400 تومان عرضه شود.
وی افزود: 6400 تومان معدل قیمتی است که ما محاسبه کردهایم و اگر واحد صنفی گرانتر از این بفروشد و دلیلی نداشته باشد گرانفروشی به حساب آمده و تخلف است.
وی افزود: اما ما برای اینکه مبنایی برای قیمت داشته باشیم، قیمت مرغ زنده در درب کشتارگاه را با بقیه هزینهها جمع زده و به یک عدد رسیدهایم.
رئیس سازمان صنعت استان تهران گفت: اگر مرغ زنده بین 4400 تا 4500 تومان در هر کیلوگرم باشد هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم باید به قیمت 6400 تومان عرضه شود.
وی افزود: 6400 تومان معدل قیمتی است که ما محاسبه کردهایم و اگر واحد صنفی گرانتر از این بفروشد و دلیلی نداشته باشد گرانفروشی به حساب آمده و تخلف است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.