Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 248
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 249
تبلیغ بورس24

معاون اول رئیس جمهور گفت: آنچه ستاد تدابیر اقتصادی و شخص رئیس‌جمهور بر آن تاکید می‌ کنند استقلال بانک مرکزی است، زیرا بانک مرکزی نباید نظاره ‌گر باشد و صرفا دستورات دولت را اجرا کند.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، اسحاق جهانگیری در مراسم معارفه ولی ‌الله سیف در بانک مرکزی اظهار داشت: مردم در معیشت شان دچار گرفتاری ‌های متعدد هستند و انتظار دارند دولت جدید برای برون رفت راه حل پیدا کند و معتقدیم که توان دانشگاهی و اجرایی کشور قادر خواهد بود کشور را از این وضعیت خارج سازد .

معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: مزیت این دولت اخذ نظرات کارشناسان و اعمال سیاست‌ ها است. اگر چه به دنبال نفی خدمات دولت گذشته نیستیم لیکن شرایط، شرایط مساعدی نیست.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری و تورم بالاست و تولید کشور با رکود جدی مواجه است، افزود: تمامی این موارد نیازمند حاکمیت عقلانیت و تدبیر و حاکمیت علم است که ان شاالله این حاکمیت ایجاد خواهد شد؛ بانک مرکزی با هماهنگی با ستاد تدابیر اقتصادی باید  سریع‌تر این دوران سخت را با تدبیر پشت سر بگذارد که خوشبختانه این انسجام وجود دارد .

جهانگیری با بیان این که هم مطالبات معوق و هم نرخ های سود دستوری در شبکه بانکی مشکلاتی ایجاد کرده اند، خاطرنشان کرد: حجم نقدینگی کشور از مسائلی است که باید همواره مورد توجه باشد؛ این حجم عظیم نقدینگی و سوق دادن آن به سمت تولید و تامین منابع مالی از چالش های اصلی ماست .

وی افزود: با این چالش‌ها، مهم‌ترین وظیفه ستاد تدابیر اقتصادی کنترل تورم و ایجاد فضای با ثبات اقتصادی است؛ نرخ ارز و ‌نرخ سود بانکی باید قابل پیش ‌بینی باشد.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد:‌ آنچه که در ستاد تدابیر اقتصادی و شخص رئیس جمهور بر آن تاکید می‌کنند استقلال بانک مرکزی است زیرا بانک مرکزی نباید نظاره‌گر باشد و صرفا دستورارت دولت را اجرا کند؛ بانک مرکزی مسئول حفظ ارزش پول ملی است و باید با استقلال از کیان خود دفاع کند.

وی در ادامه با بیان این که برخی اختلافات گذشته بعضی سازمان ‌ها را فرسوده کرد‌ه است، اضافه کرد: در تعیین رئیس کل بانک مرکزی با چالش هایی روبه رو شدیم و مجبور شدیم به قانون پولی و بانکی قبل مراجعه کنیم.

جهانگیری افزود: در قانون برنامه پنجم توسعه، تعیین قائم مقام مشخص شده بود اما این قانون در رفت و برگشت با مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته بود و در مورد تعیین رئیس کل بانک مرکزی چیزی پیش‌بینی نشده بود و به همین دلیل تدبیر رئیس جمهور بر این بود که در چارچوب قوانین عمل شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24