آفتاب: در بخشی از برنامه شب گذشته "هفت" که 25 مرداد ماه از شبکه سه پخش شد، حامد بهداد که مهمان برنامه بود درباره موضوعات مختلفی صحبت کرد.
بهداد در ابتدای صحبت هایش با اشاره به اینکه 40 ساله شده است، گفت: امیدوارم چهل سالگی مبعث درون من باشد و خدا به من بصیرت دهد تا پیامبر درونم باشم.
وی از همکاری با کارگردانان مطرح سینمای ایران این گونه گفت: در دوران دانشجویی وقتی فیلم هایی این اساتید را می دیدم خیلی دوست داشتم که با آنها همکاری کنم تا قوه های وجودم بالفعل شود. زمانی که در کنارشان قرار گرفتم احساس لذت بسیاری کردم مخصوصا حضور در کنار مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی.
وی در ادامه متذکر شد: بخشی از این مشکلات اقتصادی است. اگر خون تازه ای در رگ سینماگران تزریق شود مشکلات حل خواهد شد. باید هر جناح و تفکری اجازه فعالیت داشته باشند. این طبیعی است که هر جناحی از هر سمت و سویی باید به گفتگو بنشیند، البته فکر می کنم این هنرمندان هستند که گفتگو در جامعه را رواج می دهند من نیز میزان زیادی از توفیقم را از بابت گفتگو و تحلیل و آنالیز به دست آورده ام.
بهداد در ارتباط با اینکه به منتقدان پرخاش می کند و تحمل آنها را ندارد، عنوان کرد: نه این مسئله اصلا درست نیست و من در مورد آن توضیح خواهم داد. هیچکس از نقد مصون نیست حتی خود منتقد. حتی منتقدی که نقد می کند باید هر روز در خودش به یک پردازش بپردازد. اگر توهین و قضاوت کار بدی است شامل حال منتقد هم می شود.
وی در ارتباط با موضع گیری هایی که نسبت به صحبت های هوشنگ گلمکانی، فریبرز عرب نیا و دو منتقد برنامه هفت داشته است و آنها را لوده تعبیر کرده است، توضیح داد: شما فرض بگیرید دو نفر منتقد در یک برنامه فرهنگی قرار است، یک فیلم را تحلیل کنند حتی اگر آن منتقدان فیلمی را دوست ندارند باید نظرشان را به درستی بیان کنند. آیا در شان کسی مثل مهرجویی است که در مورد او این طور صحبت شود؟ بنابراین وقتی منتقد نظرش را نمی گوید و حاشیه می رود می شود لودگی. در مورد آقای گلمکانی نیز من بعدا به یک بازنگری رسیدم و الان با وی آشنا شده و سلام و احوال پرسی داریم.
بهداد در ارتباط با اینکه شخصی عصبی است، گفت: من انعکاس جامعه خودم هستم، اگر جامعه خشم دارد و عصبانی است من هم از آن تاثیر گرفته ام. در دهه ای که من جوانی ام را گذرانده ام همه عصبانی و خشمگین بودند. امیدوارم در دوره جدید این ارتباطات بهبود یابد و این عصبانیت ها از بین برود. نه مثل امروز که ارتباط مردم با سینما قطع شده و با یک سینمای ورشکسته مواجهیم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.