رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی از دستگیر رمال فالگیری که به بهانه های پیشگوئی و درمان بیماران از مردم اخاذی می کرد، خبر داد.
سرهنگ صابر عباس زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛ گفت: به دنبال گزارش مردمی با مرکز فوریت های پلیسی 110؛ مبنی بر این که فردی به هویت معلوم با ایجاد مرکزی تحت پوشش عطاری اقدام به فال بینی و پیشگویی (دعانویسی) و درمان بیماران صعب العلاج با استفاده از انواع کتب و اشیای فلزی میکند؛ ماموران بلافاصله با اخذ دستور قضائی به محل اعزام شدند.
وی گفت: در بازرسی به عمل آمده معلوم شد نامبرده با انجام اعمالی مانند ایجاد دود و حرکات دست و خواندن مطالبی نامفهوم اقدام به اصطلاح درمان و نوشتن دعا و ارائه داروهای گیاهی می کند که فرد مذکور دستگیرو به همراه دعاها و چند جلد کتاب دعا نویسی و چند تکه فلز با علائم نا مفهوم به اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی دلالت داده شد.
عباس زاده گفت: کلاهبردار در بازجوئی های بهعمل آمده به دعانویسی و درمان بیماران و تجویز داروهای گیاهی اعتراف کرده که مراتب با تنظیم گزارش به همراه آلات و ادوات مکشوفه به مرجع قضایی معرفی شد.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.