در ماه رمضان بایستی از مواد غذایی به ویژه کرفس، بادمجان و هویج که بسیار مفیدند و سرشار از ویتامین A و Bو C بوده استفاده کنید.
سید ضیاء الدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: حدود نیم تا سه ربع از خوردن افطاری که ولع شدید و اولیه روزه گیران تعدیل و تسکین پیدا کرده، دستگاه گوارش آمادگی کامل برای جذب و هضم مواد غذایی پیدا میکند.
وی افزود: پرخوری و پرنوشی و انباشتن مواد غذایی و مایعات در معده بسیار بیماری زا است که اعتدال در میزان مصرف غذا در ایام ماه رمضان بایستی رعایت شود.
وی عنوان کرد: از مواد غذایی که حاوی 60 تا 90 گرم از گوشتهای قرمز و سفید بدون چربی و یا جایگزین آنها بخارپز یا آبپزشده بسیار توصیه میشود.
وی افزود: مواد غذایی مانند کدو، کرفس، هویج، بادمجان پخته و گاهی خام درایام ماه رمضان بسیار مفیدند که سرشار از ویتامین های A و Bو C بوده و جایگزین مناسبی برای ویتامین های از دست رفته می باشد.
وی در ادامه گفت: رعایت متناسب تنوع و تعادل مواد تغذیهای در تمام وعده ها در طول ماه رمضان اکیدا توصیه می شود.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.