وی، فقر غذایی و فرهنگی را از عوامل مهم بروز بیماری های کلیوی دانست و تصریح کرد: عدم آگاهی از عفونت های ادراری، فشار خون به دنبال بیماری های دیگر، عوارض دارویی، دیابت و سنگ ها نیز در به وجود آمدن بیماری های کلیوی موثرند، لذا خودداری از خوردن برخی از غذاها می تواند در پیشگیری از بیماری های کلیوی، مفید واقع شود، از این رو استفاده از نمک، فست فودها، غذاهای پر چرب و خوردن گوشت و احشای داخلی حیوانات و شیرینی ها به میزان زیاد، بیماری های کلیوی را تسریع می بخشد و نوشیدن مایعات و خوردن میوه ها به میزان لازم، سلامتی کلیه ها را به همراه دارد.
کریمی در ادامه، بیماران کلیوی را مستعد عفونت های مجدد دانست و تاکید کرد: به هم خوردن اوره، تغییرات فشار خون و افزایش وزن در کمین بیماران کلیوی است. از طرفی، آگاه سازی افراد در پیشگیری از بیماری های کلیوی لازم است، به همین خاطر اطلاع رسانی به موقع باید در دستور کار مراکز بهداشتی و درمانی، دانشگاه علوم پزشکی، انجمن حمایت از بیماران کلیوی، بهزیستی، صدا و سیما، جراید و رسانه های عمومی قرار بگیرد.
این متخصص با یادآوری این که رعایت مسایل ایمنی در مورد حجامت بیماران کلیوی، مهم است، خاطرنشان کرد: خون گیری از رگ، روش مناسبی برای حجامت بیماران کلیوی که نیاز به حجامت دارند، می باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.