Bourse24 Ads 245
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: عوامل متعددی همچون رکود بازارهای موازی بورس مانند بازارهای سکه، ارز و مسکن در رشد شاخص دخیل بودند.

به گزارش سنا، دکتر سید علی حسینی تصریح کرد: با رکود این بازارها، منابع مالی خوبی وارد بازار سرمایه، به خصوص بورس شده است .وی ادامه داد: علت دیگر رونق بازار سهام، تثبیت نرخ ارز در قیمت های فعلی است که باعث افزایش قیمت جایگزینی شرکت های بورس شده است.

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در برخی از صنایع دلایل رشد قیمت ها به نحوه تحلیل سرمایه‌ گذاران و استفاده از مدل های قیمت ‌گذاری مبتنی بر ارزش های جایگزینی ارز صورت گرفته است که این وضعیت بیشتر مورد توجه سرمایه ‌گذاران که نگاه بلند مدت دارند قرار می‌ گیرد.

دکتر حسینی با اشاره به این که برخی از صنایع نیز با دید سود آوری کوتاه مدت مورد توجه سهامداران خرد قرار گرفته اند، ابراز داشت: این شرکت ها نیز با رونق قیمت ها همراه بودند.

وی تصریح کرد: بازار سرمایه بر اساس انتظارات کار می ‌کند، در حال حاضر با توجه به مولفه‌ های بنیادی که اتفاق افتاده اقبال خوبی از بازار صورت گرفته و این فضای مثبت با توجه تجربیات سال های گذشته بستر مناسبی را برای رشد معاملات فراهم کرده است.

معاون سازمان بورس خاطرنشان کرد: به نظر می ‌رسد سرمایه‌ گذاران از این معاملات تحلیل مثبتی دارند به همین دلیل رونق قیمت ها با منطق خاصی صورت گرفته که به هیچ وجه نمی ‌توان برای آن رشد حبابی را ترسیم کرد.

این مقام مسئول در خصوص افزایش حجم معاملات روزانه سهام گفت: یکی از معیارهای رونق بازار سهام، سنجش معاملات روزانه است که خوشبختانه هر سال شاهد افزایش این شاخص بازار بوده‌ ایم.

وی یادآورشد: حدود سه سال قبل، معاملات روزانه از 25 میلیارد تومان تجاوز نمی‌ کرد. این در حالی است که به طور میانگین امسال در حدود 200 میلیارد تومان حجم معاملات روزانه بازار سهام بوده که 50 تا 100 درصد رشد را در صنایع مختلف شاهد بوده‌ ایم.

حسینی با اشاره به میزان افزایش سرمایه شرکت ها، اظهار داشت: در سال 91 از طریق عرضه‌ های اولیه افزایش سرمایه شرکت ها و معاملات سلف بورس کالا، 30 هزار میلیارد تومان تامین مالی شرکت ها در بازار سرمایه صورت گرفت.

وی با اشاره به تحریم‌ ها در سال های گذشته افزود: صنایع بورس از شرکت های متنوعی تشکیل شده‌ اند که بخشی از محصولاتشان مصرف داخلی و بخشی صادرات می ‌شود.

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس گفت: تنوع در صنایع، تنوع در ترکیب درآمدها را به دنبال داشته که این مزیت باعث شده در صنایعی همچون نفت، گاز و پتروشیمی، علی رغم تحریم های سنگین علیه کشورمان روند رو به رشدی را در سودآوری این صنایع شاهد باشیم.

وی ادامه داد: در حقیقت روند بازدهی سهام این شرکت ها نشان از افزایش تولید و صادرات محصولاتشان بوده به همین دلیل معتقدم که تحریم ‌ها بیشتر تحریم کنندگان را تحت فشار قرار داده است.

عضو هیات مدیره سازمان بورس ادامه داد: بازده بورس در 2 سال گذشته، چنان بوده که بورس اوراق بهادار تهران در بین بورس های فدراسیون جهانی بورس ها همیشه عناوین اول تا دوم را به خود اختصاص داده است.

دکتر حسینی در پایان با بیان این که سرمایه‌ گذاران با تحلیل وارد بازار سرمایه شوند، گفت: به سهام داران توصیه می شود، حتما با اطلاعات حسابرسی شده دقیق شرکت ها، گام به این بازار بگذارند. به علاوه، تشکیل پرتفویی از صنایع مختلف از دیگر راه هایی است که می ‌تواند با ریسک کمتری نسبت به سود آینده سرمایه خود امیدوار باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 247
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24