به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گزارش عملکرد خود تا پایان فروردین ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 1 ماهه به 7487 میلیارد تومان رسید

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گزارش عملکرد خود تا پایان فروردین ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 1 ماهه به 7487 میلیارد تومان رسید که مقایسه آن با فروش 4098 میلیارد تومانی دوره مشابه سال قبل از رشد 83 درصدی درآمد عملیاتی تا پایان فروردین حکایت دارد.
بیشترین فروش کچاد از محل محصول فولاد بوده که 2739 میلیارد تومان درآمد داشته و معادل 37 درصد کل درآمد عملیاتی محقق شده می باشد. نرخ فروش این محصول 294 میلیون ریال بوده که در مقایسه با نرخ فروش دوره مشابه سال 1403 افزایش 37 درصد داشته است.
کنسانتره آهن (خشک ) نیز که 2166 میلیارد تومان از آن را به فروش رسانده است در جایگاه دوم سبد درآمدی شرکت قرار گرفت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.