Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: شهروندان هرمزگانی از خروج غیرضروری خودداری کنند.

هشدار وزارت بهداشت به مردم بندرعباس : از خروج غیرضروری خودداری کنند.

بورس24 :رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: شهروندان هرمزگانی از خروج غیرضروری خودداری کنند.

 در پی وقوع انفجار در اسکله شهید رجایی و انتشار گازهای سمی ناشی از اشتعال مواد، وزارت بهداشت ضمن اعلام وضعیت هشدار، نکاتی را برای حفظ سلامت شهروندان مناطق تحت تأثیر ارائه کرد.

در این زمینه، عباس شاهسونی، رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم رعایت این توصیه‌های ایمنی از سوی شهروندان تا اطلاع ثانوی، اعلام کرد: در پی انفجار در اسکله شهید رجایی و انتشار گازهای سمی حاصل از اشتعال مواد شیمیایی، به منظور حفظ ایمنی و سلامت ساکنان مناطق متاثر از این حادثه، رعایت نکات بهداشتی و ایمنی ضروری است.

وی گفت: از شهروندان درخواست می‌شود از هرگونه تردد غیرضروری در خارج از منزل خودداری کنند. در مواردی که خروج از منزل اجتناب‌ناپذیر است، استفاده از ماسک‌های مناسب، توصیه می‌شود.

شاهسونی همچنین از شهروندان خواست تا اطلاع ثانوی در منازل خود باقی بمانند، از حضور در محیط‌های بیرونی پرهیز کرده و ضمن بسته نگه داشتن پنجره‌ها، از به کارگیری کولرهای آبی نیز خودداری کنند و در صورت داشتن علائم تنفسی و سوزش چشم به مراکز درمانی مراجعه نمایند.

وی بر ضرورت اجتناب از تردد در محدوده اسکله شهید رجایی تأکید کرد و گفت: شهروندان از انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز خودداری کنند و در صورت خروج ضروری از منزل بعد از بازگشت حتما صورت خود را بشویند و استحمام نمایند و همچنین لباس های خود را تعویض کنند.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24