Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که روسیه برای پایان دادن به جنگ اوکراین «امتیاز بسیار بزرگی» داده، زیرا از تصرف «همه اوکراین» صرف نظر کرده است. ترامپ در سخنان خود مدعی شد که فشارهای او بر روسیه باعث شده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به گفت‌وگو و مذاکره تمایل نشان دهد.

ترامپ: روسیه با تصرف نکردن همه اوکراین امتیاز بزرگی داد

بورس24 : دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که روسیه برای پایان دادن به جنگ اوکراین «امتیاز بسیار بزرگی» داده، زیرا از تصرف «همه اوکراین» صرف نظر کرده است.

ترامپ در سخنان خود مدعی شد که فشارهای او بر روسیه باعث شده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به گفت‌وگو و مذاکره تمایل نشان دهد.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: «فکر می‌کنم که او (پوتین) می‌خواهد توافق کند اما برای رقص تانگو به دو نفر نیاز است.

ترامپ این سخنان را در جمع خبرنگاران در شامگاه پنجشنبه و پس از دیدار با یوناس گار اشتوره، نخست وزیر نروژ بیان کرد.

اوکراین و بسیاری از کشورهای اروپایی با دیدگاه آقای ترامپ درخصوص اینکه روسیه با تصرف نکردن همه خاک اوکراین امتیاز بزرگی داده است، مخالف هستند.

روز پنج‌شنبه و پس از حمله موشکی و پهپادی روسیه به کی‌یف که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان اوکراین شد، آقای ترامپ در اقدامی کم‌سابقه از آقای پوتین انتقاد کرد و گفت که او از این حملات راضی نیست.

رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی‌ خود، «تروث سوشال» نوشت: «از حملات روسیه به کی‌یف ناراحتم. ولادیمیر بس کن، هر هفته ۵ هزار سرباز کشته می‌شوند.» او در نوشت: «اجازه دهید توافق صلح را انجام دهیم.»

آقای ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره انتخاب واژگان خود و اشاره مستقیم به همتای روس‌اش گفت که از اتفاق شب گذشته »راضی» نیست.

او گفت: «ما در حال گفت‌وگو برای صلح بودیم که موشک‌ها شلیک شدند و من از آن راضی نبودم. منظورم این بود.»

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت که باور دارد روسیه و اوکراین خواهان صلح هستند و از یک مهلت برای پایان دادن به جنگ اوکراین خبر داد. البته او در ادامه هشدار داد که اگر تا آن زمان توافقی حاصل نشود، موضع واشنگتن ممکن است به‌شدت تغییر کند.

روز چهارشنبه، ترامپ از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین نیز به شدت انتقاد کرد و او را متهم کرد که با نپذیرفتن واگذاری شبه‌جزیره کریمه به روسیه به عنوان بخشی از توافق صلح احتمالی، باعث شده است جنگ همچنان ادامه پیدا کند.

منبع خبر: انتخاب به نقل از یورو نیوز

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24