Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

علیرضا زندیان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر نتوانیم از توان بخش خصوصی و بازار سرمایه برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی استفاده کنیم، قطعا در دستیابی به رشد اقتصادی موفق نخواهیم بود.

نماینده مجلس: برخی قوانین باید به نفع بورس تغییر کنند

بورس24 : علیرضا زندیان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر نتوانیم از توان بخش خصوصی و بازار سرمایه برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی استفاده کنیم، قطعا در دستیابی به رشد اقتصادی موفق نخواهیم بود.

علیرضا زندیان، با اشاره به لزوم حمایت مجلس از بازار سرمایه و بسترسازی برای طرح اصلاح برخی قوانین به نفع بورس و استفاده از ابزارهای بورسی، گفت: قطعا اصلاح برخی قوانین به نفع بازار سرمایه خواهد بود. به عنوان نمونه، در اصل ۴۴ قانون اساسی و در ماده ۵ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت، به مردمی‌سازی اقتصاد، جلب مشارکت بخش خصوصی و کاهش تصدی‌های دولت، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی تاکید بسیار شده است.

بازنگری و سیاست‌گذاری مجدد

زندیان با اعلام این‌که قوانین بسیاری در کشور نیازمند اصلاح، بازنگری و سیاست‌گذاری مجدد هستند، افزود: مردمی‌سازی اقتصاد از جمله مواد مهمی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است چون تنها با سرمایه‌گذاری مردم و بخش خصوصی می‌توان تغییرات و تحولات خاصی را در کشور رقم زد وگرنه با سرمایه‌گذاری دولت نمی‌توان تغییرات مورد انتظاری را در اقتصاد کشور مشاهده کرد.

حمایت از بازار سرمایه و جذب سرمایه‌های مردمی

این نماینده مجلس با بیان این‌که حمایت از بازار سرمایه و جذب سرمایه‌های مردمی به سمت آن، نجات بخش واحدهای تولیدی خواهد بود، اعلام کرد: واحدهای تولیدی با حجم بالایی از هزینه‌های جاری و سرمایه بر همانند صنعت خودرو، نیازمند حضور بخش خصوصی و واگذاری کارها به این بخش است و اگر نتوانیم از توان بخش خصوصی و بازار سرمایه برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی استفاده کنیم، قطعا در دستیابی به رشد اقتصادی موفق نخواهیم بود.

او تاکیدکرد: بنابراین، برای تحقق شعار سال، بهتر است اقداماتی برای اجرای بهتر اصل ۴۴ قانون اساسی، ماده ۵ قانون برنامه و مولدسازی انجام داده و خلاهای قانونی را برطرف کنیم.

حوزه سه گانه اقتصاد

زندیان اعلام کرد: خوش‌بختانه آیین‌نامه‌های مربوط به موارد فوق به درستی نوشته شده است، اما مشکل اصلی در نبود نظارت و کنترل درست دولت در اجرای قوانین است.

او تاکید کرد: تا بخش خصوصی و مردم پای کار نیایند و واحدهای تولیدی را به آن‌ها نسپاریم، در حوزه سرمایه‌گذاری و حوزه سه‌گانه اقتصاد یعنی (کشاورزی، صنعت و خدمات) موفق نخواهیم شد.

منبع خبر: سنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24