Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از رشد چشمگیر صادرات محصولات پتروشیمی به روسیه، فراهم‌شدن زیرساخت‌های توسعه همکاری‌های ایران و روسیه و برنامه‌ریزی برای گسترش حضور در بازار اوراسیا خبر دادند.

افزایش صادرات پتروشیمی به روسیه؛ ایران وارد بازار اوراسیا می‌شود

بورس24 : مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از رشد چشمگیر صادرات محصولات پتروشیمی به روسیه، فراهم‌شدن زیرساخت‌های توسعه همکاری‌های ایران و روسیه و برنامه‌ریزی برای گسترش حضور در بازار اوراسیا خبر دادند.

حسن عباس‌زاده امروز (پنجشنبه، چهارم اردیبهشت) در حاشیه دیدار محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ایران و الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه اظهار کرد: در حوزه پتروشیمی، طی سال‌های گذشته همکاری‌های خوبی با روسیه آغاز شده که نتیجه آن، رشد قابل توجه صادرات به این کشور بوده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۲۵۰ میلیون دلار محصولات پتروشیمی به روسیه صادر شده است، گفت: این رقم نشان‌دهنده رشد قابل توجهی در تعاملات دوجانبه است.

تسهیل صادرات پتروشیمی با کاهش تعرفه

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه شرکت‌های پتروشیمی ایرانی نیز با حضور در نمایشگاه‌های تخصصی در روسیه توانسته‌اند خود را معرفی و جایگاه مناسبی در بازار این کشور پیدا کنند، افزود: این حضور بخشی از همکاری‌های گسترده‌ای است که در قالب کمیسیون مشترک و با حمایت زیرساخت‌های مالی و تسهیل‌گر تجارت، شکل گرفته است.

عباس‌زاده با بیان اینکه سفر وزیر نفت به روسیه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه بیشتر زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل و کریدورهای ریلی برای تسهیل جابه‌جایی محصولات باشد، تصریح کرد: خوشبختانه در ماه‌های آینده کاهش تعرفه‌های گمرکی میان دو کشور نیز اجرایی می‌شود که این موضوع با حمایت معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام شده و می‌تواند صادرات محصولات پتروشیمی ایران را بیش از پیش تسهیل کند.

وی با اشاره به پیوستن ایران به موافقت‌نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا گفت: با امضای معاهده تجاری جدید میان ایران و روسیه، فضای مساعدی برای حضور گسترده‌تر شرکت‌های پتروشیمی ایرانی در بازار روسیه و کشورهای عضو این اتحادیه فراهم شده است.

فرصت‌سازی در اتحادیه اوراسیا

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: اکنون که ایران عضو ناظر اتحادیه اورسیا است و معاهده رسمی نیز به امضا رسیده، باید برای بهره‌برداری بهینه از فرصت‌ها، یک برنامه راهبردی ویژه برای شرکت‌های پتروشیمی تدوین شود؛ به‌ویژه با توجه به ظرفیت‌های صادراتی موجود و توسعه‌ای که در قالب برنامه هفتم پیش‌بینی شده است.

عباس‌زاده در پایان ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، بازارهای صادراتی ایران متنوع‌تر و پایدارتر شوند و از تلاش‌های صورت‌گرفته در راستای گسترش دیپلماسی انرژی قدردانی کرد.

منبع خبر: شانا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24