Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که با ساخت نیروگاه اتمی بوشهر در واحد اول طی ۱۱ سال که از شروع فعالیت آن می‌گذرد، هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی در مصرف سوخت فسیلی داشتیم.

برای نیروگاه اتمی بوشهر چقدر هزینه شده و چه فوایدی داشته است؟

بورس24 : رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که با ساخت نیروگاه اتمی بوشهر در واحد اول طی ۱۱ سال که از شروع فعالیت آن می‌گذرد، هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی در مصرف سوخت فسیلی داشتیم.

 «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز سه‌شنبه و در بازدید از ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اهمیت انرژی هسته‌ای در صرفه‌جویی در مصرف سوخت فسیلی گفت.

اسلامی با بیان اینکه «نیروگاه اتمی بوشهر بودجه عمرانی نداشته است»، گفت: سازمان انرژی اتمی از طریق وام بانکی هزینه کرد و یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار برای آن هزینه شده است.

او با اعلام این موضوع که نیروگاه تمی بوشهر «در ۱۱ سالی که فعالیت کرده ۷۲ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است»، گفت: اگر یک نیروگاه حرارتی یا گازی می‌خواست این برق را تولید کند باید ۱۱۰ میلیون بشکه نفت مصرف می کردیم، بنابراین هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی سوخت فسیلی است. 

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24