بقائی در خصوص مشورتها با کشورهای عضو برجام در خصوص مذاکرات گفت: چین و روسیه دو عضو مهم شورای امنیت و دوستان ایران هستند و همیشه در جریان روندهای مرتبط بودند. از قبل از شروع گفتوگوها روسیه و چین در جریان قرار گرفتند. حتی با سه کشور اروپایی عضو برجام مشورت داشتیم و این را ادامه خواهیم داد.

بورس24 : اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه ۱ اردیبهشت ماه در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.
وی در خصوص مشورتها با کشورهای عضو برجام در خصوص مذاکرات گفت: چین و روسیه دو عضو مهم شورای امنیت و دوستان ایران هستند و همیشه در جریان روندهای مرتبط بودند. از قبل از شروع گفتوگوها روسیه و چین در جریان قرار گرفتند. حتی با سه کشور اروپایی عضو برجام مشورت داشتیم و این را ادامه خواهیم داد.
بقائی خاطرنشان کرد: کماکان قطعنامه ۲۲۳۱ وجود دارد و این کشورها بخشی از سند برجام هستند. برای اینکه هر روندی به صورت عادی پیش برود لازم است این مشورتها صورت بگیرد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.