Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

واپسین روزهای فروردین را در حالی پشت سر می‌گذاریم که بازار به مذاکرات شرطی شده و هر خبری به سرعت جریان معادلات و معاملات را تغییر می‌دهد. این موضوع را به وضوح در رفتار این روزهای بازار مشاهده می‌کنیم. روز گذشته دور دوم مذاکرات در ایتالیا برگزار شد و طبق اظهارات مقامات داخلی، فضا سازنده و رو به جلو بوده و نکته کلیدی در صحبت‌های عراقچی اینکه قرار است از روز چهارشنبه مذاکرات در سطح فنی ادامه یابد.

پیش‌بینی وضعیت بورس 31 فروردین 1404

1) پیش‌بینی بازار ...

بورس24 : بورس تهران معاملات نخستین روز کاری هفته را با افزایش جدی تقاضا (12 همت صف خرید در پیش‌گشایش و 7 همت صف در گشایش) تحت تاثیر اخبار و حواشی مثبت سیاسی که طی روزهای پایانی هفته گذشته رسیده بود، آغاز کرد و فضای خوبی را در اکثر صنایع شاهد بودیم. هر چند که در صنایع دلاری عرضه کمی بیشتر بود و عمده تمرکز بازار روی سهام منتفع از توافقات سیاسی بود اما در مجموع بازار خوب و جذابی را شاهد بودیم و در نهایت 73 درصد از نمادها با رشد قیمت و در دامنه سبز به کار خود خاتمه دادند. در نتیجه این رویداد، شاخص کل با رشد جدی 46 هزار واحدی قله 3 میلیونی را فتح کرد. ارزش معاملات کمتر از بازار چهارشنبه و حوالی 9 همت گزارش شد که عدد خوبی (با در نظر گرفتن پابرجا بودن 7 همت صف خرید) است و رقمی بالغ بر 1.6 همت توسط حقیقی‌ها وارد چرخه بازار شد. همچنان بازار اقبال به سهام بزرگتر و لیدر را در دستور کار داشته اما به نظر این الگو رفته‌رفته در حال تغییر است که در انتهای گزارش امروز در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

واپسین روزهای فروردین را در حالی پشت سر می‌گذاریم که بازار به مذاکرات شرطی شده و هر خبری به سرعت جریان معادلات و معاملات را تغییر می‌دهد. این موضوع را به وضوح در رفتار این روزهای بازار مشاهده می‌کنیم. روز گذشته دور دوم مذاکرات در ایتالیا برگزار شد و طبق اظهارات مقامات داخلی، فضا سازنده و رو به جلو بوده و نکته کلیدی در صحبت‌های عراقچی اینکه قرار است از روز چهارشنبه مذاکرات در سطح فنی ادامه یابد. برداشت ما از اظهارات وزیر خارجه این است که توافقاتی در کلیات صورت گرفته و حالا قرار است ادامه گفتگوها را در سطح کارشناسی داشته باشیم.

نکته مثبت دوم اینکه، مطابق با اطلاعیه وزارت خارجه عمان، هدف از گفتگوها، امضای یک توافق عادلانه، پایدار و الزام‌آور است که تضمین می‌کند ایران کاملا از سلاح‌های هسته‌ای و تحریم‌ها رها شده و توانایی خود برای توسعه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز را حفظ کند. این یعنی گمانه‌زنی‌ها درخصوص توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم، منتفی است و از این بابت هم می‌توان گفت که یکی از دیگر نگرانی‌ها درخصوص شکست مذاکرات برطرف شده و حالا همه چیز به انتهای هفته و روزهای ابتدایی هفته آتی یعنی دور سوم مذاکرات موکول شده است.

به نظر بازار کماکان روی 3 سناریو حرکت می‌کند. اما پیش از اشاره به سناریوها به 3 نکته مهم اشاره کنیم. نکته اول اینکه از امروز هر اظهارنظر، توئیت یا خبری می‌تواند اثر بسزایی در روند معاملات داشته باشد. یک توئیت می‌تواند تنور بازار را حسابی داغ و طلا و ارز را ریزشی کند یا یک اظهارنظر ممکن است خوشبینی‌ها را تبدیل به یاس و بدبینی مفرط کرده و بازار را به‌‌ زیر بکشد. اما تا زمانی که تکلیف نهایی مذاکرات روشن نشود، اظهارنظرها و خبرها صرفا منجر به نوسان قیمت‌ها خواهد شد و فعلا هیچ‌چیز مشخص نیست.

نکته دوم اینکه، بنابر تجربه و از آنجا که دنیای سیاست قابل پیش‌بینی نیست، فعلا نمی‌توان توافق را قطعی شده دانست. کمااینکه در آذر سال 93 زمانی که وزیر امور خارجه عربستان به محل نشست مذاکرات 1+5 رفت با یک پیغام به جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، دست‌انداز 7 ماهه در مذاکرات برجام ایجاد کرد و حالا هم اسرائیلی‌ها و تندروهای آمریکایی تمام توان خود را در لابی‌گری جهت برهم‌زدن مذاکرات به‌کار بسته‌اند. فعلا همینکه خطر جنگ برطرف شده و باب گفتگو باز شده یک موفقیت بزرگ است. ضمن اینکه بسیاری بر این عقیده‌اند که وقتی هر دو طرف از دیت و قرار اول و دوم رضایت نسبی داشتند، می‌توان به روزهای پیش رو بیشتر امیدوار بود.

و نکته سوم اینکه، تحریم‌های وضع شده علیه ایران، یکی از ...

مشاهده کامل پیش‌بینی بازار امروز ...

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24