مدیرعامل سرمایه گذاری تامین اجتماعی گفت: برای سرمایه گذاری و خروج از بنگاه داری، شرکت های شستا واگذار می شود؛ به طوری که این هلدینگ به سهامداری روی خواهد آورد.

بورس24 : مدیرعامل سرمایه گذاری تامین اجتماعی گفت: برای سرمایه گذاری و خروج از بنگاه داری، شرکت های شستا واگذار می شود؛ به طوری که این هلدینگ به سهامداری روی خواهد آورد.
محمدرضا سعیدی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با اشاره بر سیاست های توسعه ای و سرمایه گذاری به جهت تقویت بخش تولیدی به خبرنگار بورس24 اظهار داشت: سیاست واگذاری شرکتها و انتقال سهام در کشور، به ویژه در بخشهای خصوصی و نیمه دولتی، نقشی کلیدی تحقق شعار سال جاری “سرمایهگذاری برای تولید” دارد و اگر به درستی، با اصول حرفهای اجرا شود؛ میتواند با اهداف این شعار همسو، همخوان و هماهنگ باشد.
شعار سرمایه گذاری در تولید برای شستا یک فرصت است
وی شستا را مکلف به اجرای قانون برنامه هفتم توسعه دانست و ادامه داد: ماموریت ذاتی این هلدینگ نیز به طور 100 درصد، همسو با شعار سال بوده و می تواند به عنوان یک فرصت قلمداد شود.
سعیدی روند اجرایی شستا در تحقق این هدف را ایجاد اتاق فکر عنوان کرد و گفت: در این اتاق فکر، سیاست و برنامه هایی طراحی شده که واگذاری ها مبتنی بر قانون برنامه توسعه هفتم باشد.
وی با تشریح چگونگی واگذاری ها ادامه داد: سیاست شستا آنگونه خواهد بود که همزمان اهداف اقتصادی و افزایش بهرهوری را دنبال کند. بر همین اساس واگذاری شرکتها و انتقال سهام به بخش خصوصی و سرمایهگذاران، میتواند جذب سرمایههای جدید را تسهیل سازد و این منابع مالی جدید را به سمت فعالیتهای تولیدی هدایت کند تا ظرفیتهای تولیدی کشور افزایش یابد.
مدیرعامل شستا با تاکید بر این که میتوان با بررسی نیازهای بازار و شرکتهای وابسته، استراتژیهای جدیدی برای رشد و توسعه پیشنهاد داد؛ گفت: هم اکنون بیش از ۸۰ شرکت در هلدینگ 9 گانه برای واگذاری شناسایی شده و از سویی دیگر برنامه کاهش مالکیت سهامداری شستا در این شرکت ها به زیر 20 درصد مطرح است.
وی تصریح کرد: در این روند نکته بسیار مهمی وجود دارد به طوری که خروج از بنگاه داری باید طبق قانون واگذاری انجام شود و از سویی دیگر این واگذاری نیز می تواند دو جنبه داشته باشد.
سعیدی واگذاری متعهدانه در مقابل واگذاری تکلیفی را الزام اتاق فکر دانست تا به زنجیره ارزش مجموعهها آسیبی وارد نشود.
وی تصریح کرد: سیاستهای واگذاری با ایجاد شفافیت در فرآیندهای اقتصادی، به اعتماد عمومی نسبت به بخش تولید و سرمایهگذاری کمک میکنند و شفافیت نیز نتایج مثبتی در جلب نظر سرمایهگذاران و حمایت از تولید به همراه می آورد.
واگذاری ها اتاق فکر می خواهد
مدیرعامل شستا چگونگی واگذاری را یک روی سکه دانست و گفت: موضوع دیگر این فرآیند درآمدهای حاصل از این واگذایهاست که باید صرف چه نوع سرمایهگذاری جدیدی شود؛ از این رو اتاق فکر به جستجو بوده تا فرصت های سرمایه گذاری آتی شستا را شناسایی کند.
وی تشریح کرد: این که چه زمانی و کجا باید سرمایهگذاری را انجام داد و واگذاری برای سرمایه گذاری جدید خواهد بود؛ به معنای خروج از سهم نیست بلکه برای سرمایهگذاری جدید بوده و شستا در سرمایهگذاری جدید به سراغ بنگاه نرفته و فقط سهامداری خواهد کرد.
سعیدی تاکید کرد: قبل از هرگونه واگذاری، وضعیت شرکتها بر پایه گزارشهای مالی، پتانسیل رشد، و عملکرد، توسط شستا به طور دقیق ارزیابی می شود تا اطمینان به دست آید این واگذاری به نفع سهامداران و بهبود سودآوری خواهد بود.
وی در پایان تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری را از دیگر اهداف واگذاری ها دانست و گفت : این تنوع بخشی می تواند کاهش ریسک کلی پرتفوی را رقم زند.
دلیل صف خرید در بورس
مدیرعامل شستا در پایان دلیل صف خرید سهم در بورس را فاصله قیمت سهم با ارزش واقعی آن عنوان کرد و گفت : سهام شستا بیسار ارزنده است و امیدوارم امسال شرایط متفاوتی را در بورس تجربه کند و طبیعی است که با کاهش نگرانی ها بازار سرمایه به سمت سهم هایی با ارزش ذاتی بالا حرکت کند.دلیل دیگر هم اقبال به سهام در بورس هم احتمالا به همین برنامه های تحول و تغییر استراتژی در شرکت بر می گردد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.