Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به فعالیت سه سامانه جوی نسبت به بارش باران، رگبار و رعد و وزش باد شدید تا خیلی شدید، کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد هشدار داد.

هشدار کاهش ۱۲ درجه‌ای دما و بارش‌های رگباری در تهران

بورس24 : اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به فعالیت سه سامانه جوی نسبت به بارش باران، رگبار و رعد و وزش باد شدید تا خیلی شدید، کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد هشدار داد.

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سه سامانه جوی که آن‌ها را به ترتیب نفوذ و فعالیت سامانه بارشی، وزش باد شدید و نفوذ و گسترش توده هوای سرد توصیف کرده است، خبر داد.

نفوذ اولین سامانه جوی، با فعالیت سامانه بارشی همراه است و این فعالیت در بعضی ساعات با بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق همراه خواهد بود. منطقه اثرگذاری آن نیمه غربی و شمالی استان تهران و زمان آغاز فعالیت این سامانه عصر فردا (۲۵ فروردین‌) و پایان آن سه‌شنبه (۲۶ فروردین‌) است.

اثر این مخاطره جوی لغزندگی معابر، خیابان‌ها و جاده‌هاست که بر همین اساس امکان اختلال موقت در حمل و نقل به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها را در پی دارد. بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها نیز محتمل و گاهی مه و محدودیت دید قابل پیش‌بینی است.

احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ در ارتفاعات بالادست و قله‌ها وجود دارد. گاهی بارش برف و کولاک نیز رخ می‌دهد و خطر لغزش، سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی وجود دارد.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با فعالیت این سامانه در بعضی ساعات، رگبار باران و رعد و برق در مناطق جنوبی و شرقی استان تهران پیش بینی شده است. همچنین امکان آسیب به محصولات و امکانات بخش‌های کشاورزی نیز وجود دارد و طی روزهای چهارشنبه (۲۷ فروردین‌) و پنجشنبه (۲۸ فروردین‌) در پاره‌ای از نقاط، به ویژه مناطق شمالی، گاهی رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.

در این شرایط جوی در سفرها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها احتیاط شود. عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها نیز ضروری است. پاکسازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب روها توصیه می‌شود. پرهیز از کوهنوردی نیز اعلام شده و به بهره برداران عرصه منابع طبیعی در خصوص مخاطرات فعالیت این سامانه هشدار داده می‌شود. پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، باز گذاشتن راه آب مزارع و باغات و محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی نیز ضروری است. آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی نیز توصیه شده است.

منبع خبر: مهر

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24