Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 267

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

تنها هدف ایران در مذاکره با آمریکا رسما اعلام شد

بورس24 : سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در حاشیه دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا در عمان گفت: گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا به ریاست آقای دکتر عراقچی و استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا حدود ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه به وقت عمان و با وساطت وزیر امور خارجه این کشور آغاز شده است.

وی ادامه داد: آقای دکتر عراقچی بیش از آغاز این مذاکرات و در بدو ورود، نشستی را با وزیر امور خارجه عمان داشتند و در خصوص نحوه انجام کار و پیش‌بینی‌هایی که میزبان عمانی انجام داده، تبادل نظر کردند. از این فرصت برای تسلیم مجموعه ای از نقطه نظرات و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران به طرف آمریکایی استفاده شد و همانطور که گفتم حدود یک ساعت است که گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین دوطرف شروع شده است.

هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص هدف ایران از این گفت‌وگوها و همچنین در واکنش به فضاسازی‌های رسانه‌ای به ویژه رویترز گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

ایران به دیپلماسی در عمل پایبند است

بقائی با تاکید بر اینکه ایران در این چند دهه از عمر خودش ثابت کرده که به دیپلماسی در عمل پایبند است، خاطرنشان کرد: در موضوع هسته‌ای، در این دو دهه این موضوع را به خوبی اثبات کرده است. همه سوابق را می‌دانند. این گفت‌وگوها نشانگر عزم ایران برای تامین منافع ملی مردم ایران با ابزار دیپلماسی است. آزمونی است که طرف مقابل جدیت خودش را نشان دهد و از این جهت امروز، یک روز مهم و تعیین کننده است و باید این رویکرد مسئولانه و سازنده جمهوری اسلامی ایران قدر دانسته شود.

رویترز سابقه طولانی در خبرسازی و تهیه گزارش‌های گمراه کننده دارد

وی افزود: ما با این حاشیه‌سازی‌ها ناآشنا نیستیم؛ هم به جهت جایگاه جمهوری اسلامی ایران و هم به دلیل منافع متعارضی که در رابطه با هرگونه تعاملی در رابطه با مباحث مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران میان بازیگران مختلف وجود دارد، این حاشیه سازی‌ها که عمدتا با اشاره به منابع آگاه یا مقام نزدیک به مذاکرات صورت میگیرد و اخیرا دیدم به مقامات عمانی اشاره شده است، به هیچ عنوان صحت ندارد. مقامات عمانی وظایف خودشان را در این زمینه میدانند و از گذشته حرفه ای عمل کرده‌اند. بنابراین همه این اشاراتی که شده از جمله توسط رویترز که متاسفانه سابقه طولانی در خبرسازی و تهیه گزارش‌های گمراه کننده دارد که هیچ مبنایی ندارد.

انتظار نداریم که این دور از مذاکرات طولانی باشد

بقائی در خصوص پیش بینی مدت زمان این مذاکرات نیز گفت: این یک شروع است، بنابراین طبیعی است که در این مرحله طرفین مواضع مبنایی خودشان را در اختیار همدیگر قرار بدهند از طریق واسطه عمانی لذا خیلی انتظار نداریم که این دور از مذاکرات طولانی باشد.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24