طی روز جاری شرکت های بزرگ بورسی و به ویژه بانکی از بیشترین اقبال برخوردار بودند اما کوچکترها چندان خوش شانس نبودند. معاملات امروز با برابری نمادهای مثبت و منفی و حدود یک همت صف خرید در برابر 385 میلیارد تومان صف فروش به اتمام رسید.

بورس24 : طی روز جاری شرکت های بزرگ بورسی و به ویژه بانکی از بیشترین اقبال برخوردار بودند اما کوچکترها چندان خوش شانس نبودند. معاملات امروز با برابری نمادهای مثبت و منفی و حدود یک همت صف خرید در برابر 385 میلیارد تومان صف فروش به اتمام رسید.
خالص ارزش معاملات خرد (فقط سهام و حق تقدم ها) با 23 درصد افت نسبت به دیروز به زیر 4,8 همت برگشت. گروه بانکی با 1,3 همت بیشترین ارزش معاملات را در بین گروه ها رقم زد.
سهامداران خرد که در 76 درصد از کل خریدها و 72 درصد از کل فروش های امروز بازار بورس نقش داشتند، در مجموع 208 میلیارد تومان به سهام و حق تقدم ها تزریق کردند. صندوق های سهامی حدود 19 میلیارد تومان خروج پول خرد داشتند.
تا زمان تظیم این گزارش حجم پول خرد خارج شده از فیکس اینکام ها به حدود 775 میلیارد تومان و از صندوق های طلا به 255 میلیارد تومان رسیده است.
بیشترین خریدهایی که حقیقی ها از حقوقی ها داشتند مربوط به نمادهای وپاسار، حکشتی، وتجارت، وبصادر، ونوین، وسبحان، نوری، وبملت، فزر، وپارس و وشهر بود.
حقوقی ها عمدتا از شستا، سیسکو، فولاد، محتشم، تاصیکو، شتران، وسپه، ثفارس، خگستر و شپنا حمایت نشان دادند.
شاخص کل بورس با 15 هزار واحد رشد که عمدتا متاثر از نمادهای فارس، وبملت، نوری، پارسان، وپاسار و فملی اتفاق افتاد، تا ارتفاع 2 میلیون و 845 هزار پایی پیش رفت. شاخص هم وزن اما فقط 794 واحد بالا رفت و 18 واحد از ارتفاع شاخص فرابورس کاسته شد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.