Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 267

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی اعاده شده از شورای نگهبان در جلسه کمیسیون اقتصادی به اتمام رسید.

ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی رفع شد

بورس24 : نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی اعاده شده از شورای نگهبان در جلسه کمیسیون اقتصادی به اتمام رسید.

مهدی طغیانی، در تشریح نشست (۲۱اسفندماه) کمیسیون اقتصادی گفت: در نشست کمیسیون اقتصادی رفع ایرادات طرح مالیات بر سوداگری شورای نگهبان با حضور یکی از نمایندگان شورای نگهبان در کمیسیون مطرح و بررسی و موادی که محل ابهام یا ایراد شورا بودند رفع شدند که پس از این به صحن علنی مجلس ارایه خواهد شد.

او افزود: بخشی از این قانون مربوط به حکمرانی ریال خواهد بود و این‌که گردش پول در کشور شناسه‌دار و شفاف خواهد شد و مشخص می‌شود مبادلات مالی به چه شکلی، توسط چه افرادی و چگونه انجام می‌شود. این مبادلات در سامانه‌های مالیاتی هم ثبت خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد:مبادلات در بازارهای ملک، خودرو، طلا، ارز، رمز ارز، رمز پول و رمز دارایی از جمله اقلامی هستند که مشمول مالیات بر سوداگری خواهند شد.

او در عین حال توضیح داد: مالیات بر عایدی مشمول اقلام و مبادلاتی خواهد شد که بیش از مصرف شخصی انجام می‌شود و مشمول کسانی خواهد شد که وارد سوداگری و سفته بازی می‌شوند. در نتیجه آن‌هایی که برای مصرف شخصی ملک، خودرو و ... را می‌خرند یا می‌فروشند لزوما مشمول مایات نخواهند شد؛ مثلا هر خانواده تا ۴ خودرو، به ازای هر نفر از اعضای بالای ۱۸ سالش، معاف از مالیات در نظر گرفته شده در این قانون است.

منبع خبر: سنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24