بازار بورس یک روز پرعرضه دیگر را پشت سر گذاشت. خالص ارزش معاملات خرد با 14 درصد افت مواجه شد و به محدوده 4,6 همت برگشت.

بورس24 : بازار بورس یک روز پرعرضه دیگر را پشت سر گذاشت. خالص ارزش معاملات خرد با 14 درصد افت مواجه شد و به محدوده 4,6 همت برگشت.
شدت خروج پول خرد از بازار همچنان زیاد است. حقیقی ها امروز هم 1,350 میلیارد تومان از سهام و حق تقدم ها، 230 میلیارد تومان از صندوقهای سهامی و بالغ بر یک هم از فیکس اینکام ها خارج کردند. صندوق های طلا اما ورود قوی پول خرد را تجربه کردند.
نمادهای فزر، خساپا، اخابر، فجر، محتشم، وحافظ، فباهنر، های وب، شیران و ذوب امروز بیشترین ورود پول خرد را تجربه کردند. حقوقی های نمادهای وبملت، شتران، شپنا، فملی، خودرو، خگستر، شستا، شبندر و بوعلی نیز عمده ترین حمایت ها را از سهام خود نشان دادند.
شاخص کل امروز نیز حدود 35 هزار واحد دیگر به عقب رفت و در محدوده 2 میلیون و 722 هزار واحد ایستاد. شاخص هموزن نیز با افت 11 هزار واحدی ارتفاع و برگشت به سطح 803 هزار واحد مواجه شد. شاخص فرابورس هم 385 واحد از ارتفاع خود را از دست داد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.