امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری پردیس با حضور بیش از 55 درصد سهامداران برگزار شد.

بورس24 : امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری پردیس با حضور بیش از 55 درصد سهامداران برگزار شد.
شهریاری، مدیر عامل شرکت گفت : در سال گذشته، 81 درصد سرمایه گذاری ما در بخش سهام و حق تقدم و 19 درصد آن در بخش صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت ، کالایی و شرکت های غیر بورسی بود .
او گفت : در سال قبل ، بیشتر در صنعت چند رشته ای صنعتی ، فلزات اساسی ، استخراج کانه های فلزی و بانک ها سرمایه گذاری کردیم .
وی گفت : سال گذشته ، بیشتر بر روی سهم هایی چون فولاد، تاصیکو ، وبملت ، وغدیر ، شستا و ... سرمایه گذاری انجام دادیم.
او گفت : سال مالی قبل، سود خالص 513 میلیارد تومانی با رشد 26 درصدی نسبت به سال 1402 ایجا کردیم که اگر در سال آینده ، افزایش نرخ ارز نیمایی و کاهش اختلاف آن با نرخ دلار آزاد ، رفع موانع افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در شرکت های بزرگ بازار سرمایه همچون خودرویی و هلدینگ های سرمایه گذاری صورت بگیرد ، باعث رشد بازار سرمایه در سال آینده خواهد بود که به طبع آن روند سودسازی برای پردیس هم افزایش خواهد شد .
وی در ارتباط با افزایش سرمایه گفت : ما در برنامه داریم تا سرمایه شرکت را به 1.000 میلیارد تومان برسانیم که امسال ، طی یک مرحله از محل آورده نقدی به ۸۱۰ میلیارد تومان سرمایه را رساندیم و برای مابقی در سال آینده با از محل سود انباشته با توجه به تصمیمات هیات مدیره تصمیم گیری خواهیم کرد. وی افزود : تلاشش می کنیم ، این افزایش سرمایه تا پایان فروردین ماه انجام شود.
در انتها ، پردیس ۳۸ تومان سود معادل ۵۸ درصد سود را تقسیم کرد. مابقی آن در قالب سود انباشته به صورت افزایش سرمایه از محل انباشته در نظر گرفته خواهد شد .
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.