Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تعرفه‌های ۲۵ درصدی پیشنهادی وی بر کالاهای مکزیکی و کانادایی طبق برنامه از چهارم مارس اجرایی می‌شود، زیرا هنوز مواد مخدر از این کشورها به آمریکا سرازیر می‌شود.

ترامپ وعده خود را اجرا می‌کند

بورس24 : رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تعرفه‌های ۲۵ درصدی پیشنهادی وی بر کالاهای مکزیکی و کانادایی طبق برنامه از چهارم مارس اجرایی می‌شود، زیرا هنوز مواد مخدر از این کشورها به آمریکا سرازیر می‌شود.

ترامپ همچنین در همان زمان، ۱۰ درصد عوارض اضافی بر کالاهای چینی وضع خواهد کرد و به نظر می‌رسد این بالاتر از تعرفه ۱۰ درصدی است که او در چهارم فوریه بر واردات از چین وضع کرد.

ترامپ اظهار کرد: هنوز مواد مخدر در سطوح بسیار بالا و غیرقابل قبول وارد آمریکا می‌شود و درصد زیادی از آن، فنتانیل است. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این بلا به آسیب رساندن آمریکا ادامه دهد، بنابراین، تا زمانی که متوقف یا به‌طور جدی محدود نشود، تعرفه‌های پیشنهادی که قرار است در چهارم مارس اجرایی شود، طبق برنامه اعمال خواهند شد.

این بیانیه، برخی سردرگمی‌ها را در مورد ضرب‌الاجل‌های تعرفه‌های تنبیهی بر کالاهای کانادایی و مکزیکی برطرف کرد که ترامپ در مورد بحران فنتانیل و امنیت مرزی آمریکا تهدید کرده است. اظهارات ترامپ نشان می دهد که او ممکن است ضرب‌الاجل را برای حدود یک ماه، تا چهار آوریل به تعویق بیندازد.

نظرات مقامات دولت ترامپ نشان می‌دهد که ضرب‌الاجل آوریل، برای «تعرفه های متقابل» ترامپ با نرخ تعرفه واردات سایر کشورها و جبران سایر محدودیت‌های آنها بود و مشاوران تجاری او مالیات بر ارزش افزوده کشورهای اروپایی را مشابه تعرفه می‌دانند.

کوین هاست، مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید گفت: ترامپ پس از ارزیابی تا اول آوریل، تعرفه‌های جدیدی را تعیین خواهد کرد. برنامه این است که ارزیابی در تاریخ اول آوریل منتشر شود و پس از آن رئیس‌جمهور تصمیم خواهد گرفت در مورد سیاست‌های تعرفه‌ای برای همه کشورها چه کاری انجام دهد، اما به‌طور خاص به مکزیک و کانادا اشاره کرد.

در همین حال، مقامات کانادایی و مکزیکی، در روزهای پنجشنبه و جمعه با همتایان آمریکایی خود در واشنگتن دیدار  می کنند تا جلوی اعمال این تعرفه‌ها را که می‌تواند ضربه‌ای جدی به اقتصاد یکپارچه آمریکای شمالی وارد کند، بگیرند.

مارسلو ابرارد، وزیر اقتصاد مکزیک، روز پنجشنبه با جیمیسون گریر، نماینده تجاری آمریکا ملاقات کرد و روز جمعه، با هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا دیدار خواهد کرد.

دیوید مک گینتی، وزیر امنیت عمومی کانادا گفت: پیشرفت کانادا در تقویت امنیت در امتداد مرز با آمریکا و مبارزه با قاچاق مواد مخدر، باید دولت ترامپ را راضی کند.

رویترز گزارش کرد، چین در نامه‌ای به جیمیسون گریر، نماینده تجاری آمریکا گفت: چین و آمریکا باید نگرانی‌های خود را در زمینه‌های اقتصادی و تجاری از طریق گفت‌وگو و رایزنی برابر برطرف کنند.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24