Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

طی حکمی از سوی مدیر عامل شرکت سرمایه‌ گذاری توسعه معادن و فلزات، مجید ضیایی به عنوان مدیر عامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور منصوب شد...

مجید ضیایی در راس شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور

بورس24طی حکمی از سوی مدیر عامل شرکت سرمایه‌ گذاری توسعه معادن و فلزات، مجید ضیایی به عنوان مدیر عامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور منصوب شد.

در جلسه عصر روز چهارشنبه هشتم اسفند ماه ۱۴۰۳ هیئت مدیره شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، مجید ضیایی که اخیرا در سمت مدیر مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به کار بود، جایگزین سید علیرضا موسوی و به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور معرفی شد.

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از سید علیرضا موسوی، مدیرعامل سابق صبانور، بر اهمیت ادامه روند توسعه و اکتشاف در شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با حضور مدیرعامل جدید تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد موضوع تامین منابع مالی برای پروژه‌ها و استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای بهره‌وری فرایندهای تولید در صبانور با جدیت همانند گذشته ادامه پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به ادامه حضور سید علیرضا موسوی در بدنه هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات طی روزهای آتی اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، مجید ضیایی ضمن برخورداری از مدرک کارشناسی ارشد فرآوری معدنی و دکترای مدیریت اجرایی (DBA)، دارای سابقه‌ای درخشان و توسعه‌گرا در مجموعه‌های معدنی، فولادی، مسی و شیشه‌سازی کشور بوده است.

از جمله سوابق درخشان وی می‌توان به مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان به مدت پنج سال، مدیرعامل فولاد شرق کاوه، مدیرعامل شیشه‌سازی مینا، مدیرعامل زمزم کرمان؛ معاونت و عضویت هیئت مدیره در شرکت‌های فولاد کاوه جنوب کیش، صنایع بسته‌بندی پگاه، شرکت توسعه عمران و اکتشافات نوین کویر کرمان و شرکت مجتمع آهن و فولاد الماس فولاد آرتاویل و عضویت در هیئت رئیسه کمیسیون‌های توسعه و عمران، سرمایه‌گذاری و امور زیربنایی اتاق بازرگانی کرمان و نیز مشاور در امور فولاد هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس بنیاد مستضعفان اشاره کرد.

لازم به ذکر است که شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، از جمله شرکت‌های مهم در حوزه سنگ‌آهن و بزرگ‌ترین تولیدکننده این ماده معدنی با تکمیل زنجیره در غرب کشور شناخته می‌شود که ضمن برخورداری از معادن متعدد سنگ‌آهن در استان‌های کردستان و همدان، با حضور در پهنه‌های معدنی سرب و روی استان کرمان به عنوان یک شرکت بزرگ معدنی در زمینه تنوع محصول سرمایه‌گذاری کرده است. 

منبع خبر: روابط عمومی شرکت سرمایه‌ گذاری توسعه معادن و فلزات

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24