Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

بورس 24: عبدالناصر همتی امروز جمعه با تاکید مجدد بر اینکه سوال و استیضاح حق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، ابراز امیدواری کرد با توضیحاتی که در کمیسیون خواهد داد، نیازی به طرح مطالب در صحن مجلس نباشد.

همتی : 30 بهمن به سوالات نمایندگان پاسخ می دهم

بورس24 : وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد که به علت ماموریت خارج از کشور، به جای یکشنبه ۲۸ بهمن در روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حاضر شده و به سوالات نمایندگان پاسخ خواهد داد.

 عبدالناصر همتی امروز جمعه با تاکید مجدد بر این که سوال و استیضاح حق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، ابراز امیدواری کرد با توضیحاتی که در کمیسیون خواهد داد، نیازی به طرح مطالب در صحن مجلس نباشد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ۲۳ بهمن ماه 1403 از ارجاع طرح استیضاح وزیر امور اقتصاد و امور دارایی به کمیسیون اقتصادی مجلس برای بررسی بیشتر خبر داد.

علیرضا سلیمی درباره طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اموراقتصاد و دارایی گفت: از زمانی که گزارش طرح استیضاح به کمیسیون مربوطه ارجاع شود، کمیسیون اقتصادی و وزیر طبق ماده ۲۳۰ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به مدت ۷ روز فرصت دارند در جلسه مشترک این موضوع را بررسی کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: در صورتی که در کمیسیون، نمایندگان متقاضی استیضاح از سخنان وزیر قانع نشوند، گزارش این طرح به صحن مجلس شورای اسلامی ارجاع می‌شود و از زمان اعلام وصول توسط هیات رئیسه، وزیر مربوطه ۱۰ روز فرصت دارد برای دفاع از خود در صحن مجلس حاضر شود.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24