Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 263

بورس 24 :  بازار اوره رشد کرد و تولیدکنندگان ایرانی به علت عدم فعالیت از این بازار عقب افتادند. بازار اوره به اندازه هفته ‌های قبل با شور و هیجان معامله نشد اما هنوز هم تحت تاثیر هیجان هفته ‌های گذشته تا حدودی با شیب مثبت معاملات مشاهده می‌ شد . البته کل بازار منتظر مناقصات هند بودند، قیمت ‌ها در مصر تقریبا ثابت باقی ماند اما در FOB  خلیج فارس شاهد رشد قیمت بودیم و قیمت خلیج فارس به محدوده 400 دلار در هر تن افزایش یافته است.

در بازار جهانی در بخش معاملات اوره چه می گذرد؟

بورس24 :  بازار اوره رشد کرد و تولیدکنندگان ایرانی به علت عدم فعالیت از این بازار عقب افتادند.

بازار اوره به اندازه هفته ‌های قبل با شور و هیجان معامله نشد اما هنوز هم تحت تاثیر هیجان هفته ‌های گذشته تا حدودی با شیب مثبت معاملات مشاهده می‌ شد . البته کل بازار منتظر مناقصات هند بودند، قیمت ‌ها در مصر تقریبا ثابت باقی ماند اما در FOB  خلیج فارس شاهد رشد قیمت بودیم و قیمت خلیج فارس به محدوده 400 دلار در هر تن افزایش یافته است.

 از سمت تولیدکنندگان ایرانی نیز شاهد یک عرضه در مقیاس کوچک بودیم که در محدوده 350 دلار معامله شد. شرکت اوره لردگان یک محموله 25 هزار تنی را با قیمت 355 دلار در هر تن به فروش رساند.

اما در کل محموله ‌های صادراتی از سمت ایران بسیار محدود است چرا که در حال حاضر تولیدکنندگان ایرانی تولید زیادی انجام نمی دهند و فعلا هم این گونه پیش ‌بینی می‌شود حداقل در کوتاه مدت و ظرف یک ماه آینده شاهد بازگشت تولیدکنندگان ایرانی به مدار تولید نباشیم.

هفته اخیر قیمت اوره فوب ایران در 355 دلار بر تن بطور میانگین بسته شد. لردگان که 25.000 تن اوره گرانول را با قیمت در سطوح  ۳۵۵ دلار به ازای هر تن فوب فروخته بود نسبت به آخرین پیشنهادات ۵ دلار افزایش یافته در معاملات را ثبت کرد.

در حال حاضر ، تقریبا تمام تولید داخلی اوره به دلیل مشکلات تأمین گاز غیر فعال است. به نظر می رسد لردگان این محموله را تحت یک مناقصه در ۱۹ ژانویه و برای بارگیری در نیمه اول ماه آینده فروخته باشد.

در هفته اخیر قابلیت صادرات به شدت محدود شده و تنها بزرگ ترین تولیدکننده ایران یعنی پتروشیمی پردیس ، یک واحد تولید اوره گرانول با ظرفیت ۱.۰۷ میلیون تن در سال را فعال نگه داشته است. هیچ زمان بندی در مورد بازگشت احتمالی تولید اوره اعلام نشده است و بیشتر شرکت کنندگان انتظار دارند که کمبود عرضه برای حداقل 2 الی 3 هفته تا یک ماه آینده ادامه یابد.

و اما وضعیت معاملاتی این محصول در بورس کالا چگونه است ؟

همان طور که در نمودارهای بالا دیده می شود ، اوره گرانول و اوره پریل تحت تاثیر مشکلات تأمین گاز با روند صعودی قیمت در بورس کالا همراه هستند به این ترتیب که میانگین قیمت پایانی بهمن ماه نسب به دی ماه با رشد 13 درصدی در محصول اوره پریل و همچنین رشد 7 درصدی در اوره گرانول همراه بود .

میانگین قیمتی ، محصول اوه گرانول و اوره پریل با رشد 81 درصدی از ابتدای سال تاکنون همراه بوده است . پتروشیمی پردیس بیشترین قیمت را در چند ماه اخیر در محصول اوره گرانول ثبت کرده است .

11

مم

چح

نم

وو

دن

ت

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 242


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 246
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24