بورس 24:شرکت «سرمایه گذاری صنایع شیمایی ایران» بزرگترین تولید کننده ماده اولیه شوینده ها در کشور بوده و بیش از 70% از نیاز شرکت های تولیدکننده مواد شوینده را در کشور برطرف می کند. سال مالی شرکت منتهی به آذر است و بنابر اطلاعات گزارش هیات مدیره، یکی از مهم ترین طرح های توسعه شرکت، توسعه و نوسازی خط تولید LAB به روش کاتالیست مایع، در خرداد 1404 یعنی کمتر از 5 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
بورس24 : شرکت «سرمایه گذاری صنایع شیمایی ایران» بزرگترین تولید کننده ماده اولیه شوینده ها در کشور بوده و بیش از 70% از نیاز شرکت های تولیدکننده مواد شوینده را در کشور برطرف می کند. سال مالی شرکت منتهی به آذر است و بنابر اطلاعات گزارش هیات مدیره، یکی از مهم ترین طرح های توسعه شرکت، توسعه و نوسازی خط تولید LAB به روش کاتالیست مایع، در خرداد 1404 یعنی کمتر از 5 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
به دنبال این رویداد، محصول میانی یعنی نرمال پارافین تولیدی دیگر به صورت خام فروخته نخواهد شد و پس از تبدیل به محصول نهایی یعنی آلکیل بنزن خطی در بازار های هدف به فروش خواهد رسید و در نتیجه ارزش افزوده سبد فروش محصولات «شیران» بیشتر خواهد شد.
طرح تولید الکل های شوینده با ظرفیت 60 هزار تن در سال از پروژه های جذابیست که در «شیران» تعریف شده است. میزان سرمایه گذاری لازم برای این طرح، 220 میلیون دلار برآورد شده و برآورد های اولیه حاکی از زمان ساخت 4 ساله است. طرح، طرحی انحصاری است. در کشور مشابه اش را نداریم و در خاورمیانه تنها در عربستان از مواد اولیه طبیعی، الکل تولید می شود. جواز تاسیس طرح اخذ شده و در حال حاضر، فرآیند مذاکره با تامین کنندگان دانش فنی و خوراک مجموعه در حال انجام است.
در راستای تنوع بخشی به سبد درآمدی، دیگر پروژه با اهمیت «شیران»، طرح تولید اتیلن دی آمین (EDA) با ظرفیت تولید 14 هزار تنی است که انحصاری بوده و برای نخستین بار در کشور اجرا می شود. چنین طرح های انحصاری، بازار فروش قوی و پرتقاضایی برای شرکت ایجاد می کند. دانش فنی طرح خریداری شده، ماشین آلات مهم طرح نیز خریداری و در سایت اصلی مستقر شده است. محصولات این طرح در صنایع شوینده، روانکارو روغن، داروسازی، کشاورزی و رزین و ... کاربرد خواهد داشت.
«شیران» در آخرین بودجه عملیاتی (فصل پاییز)، رقم درآمدی 4.15 هزار میلیاردی را تارگت کرده بود. بررسی گزارشات ماهانه فصل پاییز گویای آن است که «شیران» مجموعا 3.37 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرده و عملا بیش از 81% از بودجه فصل پاییز را کاور کرده است.
بنابر دیتای مندرج در گزارش عملکرد آذر ماه، ارزش درآمدهای تجمیعی «شیران» در اسکیل 12 ماهه 1403 به بیش از 12.8 هزار میلیارد تومان رسیده است؛ تقریبا 4.11 همت بالاتر از درآمد سالانه دوره 1402.
در دوره 1403، متوسط درآمد ماهانه «شیران» در سطح 1.06 همت محاسبه شده است. این رقم برای دوره 1402 برابر با 725 میلیارد تومان بوده و این یعنی رشد 47% میانگین درآمد ماهانه ورودی به بیزینس.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.